G
Gino
Guest
Witam! Rozmiar wycieraczek do AR 156 550 i 530 katalogowo z tym, że tak to wygląda, czy też tak macie przy tej długości? Inne napotkane Alfy tak nie mają, pewnie inne długości piór?
Ostatnia edycja:
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Sorki że odgrzewam starego kotleta. Powiedzcie czy napewno wycieraczki w 156 to katalogowo 550 i 530mm? Na allegro spotkałem dużo wycieraczek niby dedykowanych do każdej 156 jest o długości 550/500. Właśnie byłem u siebie zmierzyć swoje pióra i mają 540 oraz 510mm. Musze kupić wycieraczki i chciałbym żeby było tak jak być powinno. Z góry dzięki i pozdrawiam![]()
Tak, te z aukcji są dedykowane do 156.....oznaczenie kpl. UM208, lub inny numer Valeo to 567888. Co do ceny fabrycznych, to nie wiem, ale przypuszczam, że to się mija z celem, bo mimo opakowania oryginalnego pewnie w środku będzie Champion, lub właśnie Valeo.Trochę się pogubiłem. Czy te z tej aukcji np będą jak fabryczne. Gość pisze podgieta - tak jak fabycznie.
http://www.allegro.pl/item852980384_wycieraczki_valeo_silencio_alfa_romeo_156.html....
..Czy wie ktoś też przy okazji ile kosztują fabryczne pióra w ASO.
T
Czy wie ktoś też przy okazji ile kosztują fabryczne pióra w ASO.
Witam! Rozmiar wycieraczek do AR 156 550 i 530 katalogowo z tym, że tak to wygląda, czy też tak macie przy tej długości? Inne napotkane Alfy tak nie mają, pewnie inne długości piór?