Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Panie Maćku ,czy moge odkrecic po prostu sruby mocujace pompe i wymienic usczelke ,czy nie bedzie tam zadnego nadmiernego wycieku oleju lub paliwa. Nie musze sie martwic o nic przed odkreceniem pompy ? Nigdy nie podejmowalem sie zadnych napraw silnika poza czyszczeniem EGR-u zgodnie z manualem na forum i takie rzeczy sa dla mnie czarna magia...
Czy to aby nie jest wyciek z pod pokrywy zaworów,u mnie tak samo to wyglądało,nowa uszczelka,ale pod pokrywa zaworów,załatwiła sprawe. Łatwo to wymienic,zobacz jakie masz śruby,u mnie są typu Ribe,prawdopodobnie u Ciebie tez
Zarejestruj się i korzystaj z forum bez rozpraszających banerów reklamowych.
Jako zalogowany użytkownik zyskujesz wygodniejszy dostęp do treści, możliwość komentowania, korzystania z prywatnych wiadomości i pełne wsparcie społeczności.
Nie zajmuje to długo, a różnica w komforcie przeglądania naprawdę robi wrażenie! 💡🎉
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.