• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Wyciek

Ducrider

Nowy
Auto
159 1.9 16V ;156 2.4 20V sold,159 Tbi,GT QV 170 HP
Witam,jak na fotce wycieka mi olej z pod tego O ringa, tak przypuszczam bynajmniej.Moje pytanie co to za śruba? ona siedzi pod kompresorem Klimy tak jak by była od pompy Oleju ,czy mogę ja tak wykręcić żeby wymienić tego O ringa ,czy coś się przestawi rozleci .Chciałem sprawdzić w eperze co to za ustrojstwo ale nie wyświetlają mi się wszystkie obrazki przypuszczam ze muszę posiadać DVD lub coś innego do wyświetlenia prawidłowo epera.z Góry Dzieki

do prawidłowego działania epera otwieraj go w w przeglądarce explorera wtedy wszystkie fotki będziesz widział. a co do zdjęcia to nie kojarzę jakoś tego miejsca więcej szczegółowych fotek daj jak możesz

Witaj ,niestety nie posiadam więcej fotek robiłem je pod domem,żeby lepsze porobic musialbym jechac gdzies na kanal lub podnosnik,przeglądałem epera i nic nie znalazlem podobnego,na 99% ta śruba wchodzi w pompę olejowa,na zdjęciu widac jeszcze lape od silnika z lewej strony ,stojac przodem do auta .

Dodaje,fotkę na której widać ta śrubę, tam się mieści zawór zmniejszający ciśnienie ,moje pytanie można to tak wykręcić ,żeby nic się w środku niepoprzestawialo,i czy dostane takowa podkładkę lub korek nie wiem jak to nazwać,przeszukując eper nie znalazłem takiego korka tylko cala pompę olejowa ?nie występuję ta część oddzielnie .

Amortyzatory
Powrót