• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Wtyczka do haka SW

dzanas7

Nowy
Auto
AR 156SW 2.0TS (LPG)
Witajcie.
Szukam i szukam po necie (może źle szukam) i nie mogę znaleźć.
Gdzie idzie orginalny kabel z wtyczki haka do wnętrza auta i czy idzie do jakiegoś modułu lub bezpiecznika ( w gniazdku nie ma prądu) Nie ogarniam tych książeczek co mam do haka.
I jeszcze jedno czy bez kluczyka sciągnę hak? Na mój gust to nie ale może macie inne doświadczenia.

Gdzie idzie orginalny kabel z wtyczki haka do wnętrza auta i czy idzie do jakiegoś modułu lub bezpiecznika ( w gniazdku nie ma prądu)
To z gniazdka czy z wtyczki...

Na 99% przewód z gniazda haka idzie do modułu, chyba że ktoś na żywca zrobił, ale nie sądzę bo moduł powinien być. U mnie jest na dole pod plastikiem pod lewą lampą.

I jeszcze jedno czy bez kluczyka sciągnę hak? Na mój gust to nie ale
I jeszcze jedno, czy wejdziesz do domu nie posiadając kluczy do zamków :P Na mój gust nie, ale jak zamki będą nie zamknięte to wejdziesz... ;)

I jeszcze jedno, czy wejdziesz do domu nie posiadając kluczy do zamków :P Na mój gust nie, ale jak zamki będą nie zamknięte to wejdziesz... ;)
Mam wątpliwą przyjemność znać takich co bez klucza wchodzą do domów. Zawsze cudzych ;)
A wracając do tematu, to rozkręciłem plastiki i znalazłem wszystko co trzeba ale i tak nie ogarniam. Bez wizyty u jakiegoś magika tematu nie ruszę.

Hak jest zamontowany orginalnie. Dwa bezpieczniki po 15A- są oki. Są tam jakieś kostki (???) W gniazdku w dwóch pinach próbówka się świeci, ale jak podłączyłem przyczepkę poprzez przejściówkę to żadne światła nie palą się.

Modułu nie potrzeba. Wystarczy się wpiąć w wiązkę lamp tylnych.
Jestem na tak.

Hak jest zamontowany orginalnie. Dwa bezpieczniki po 15A- są oki. Są tam jakieś kostki (???) W gniazdku w dwóch pinach próbówka się świeci, ale jak podłączyłem przyczepkę poprzez przejściówkę to żadne światła nie palą się.
Jeśli używasz przejściówki to któryś kabel masz inaczej podpięty i dlatego może być lipa dlatego zamontuj zwykłe gniazdo.

Amortyzatory
Powrót