Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Ok dzięki, wtryskiwacze dotarły z ali jak mówi Petru po 6 królach bedzie ich montaż, jeżeli okażą się od bani to z bólem serca go zezłomuje. Nawiasem mówiąc jak może producent Bosch dopuścić aby nie były dostępne wtryski, tego nie ogarniam.
Witam, zostawiam w celach edukacyjnych:
Jeżeli chodzi o samo działanie wtryskiwaczy z ali jest bez zarzutu, problem w nich polega na tym że oring (zaznaczony na obrazku) jest z jakiegoś plastiku zamiast teflonu do tego zbyt mało wypukły przez co nie siedzi stabilnie w gnieździe (objaw polegał na tym że podczas wyższych obrotów pękał i silnik hałasował tak jakby ktoś klucz zostawił i pukał o coś metalowego).
Na szczęście same oringi są dostępne, obecnie zamontowane i przetestowane, wszystko działa poprawnie, tym sposobem wydałem na wtryski 4 sztuki 650 zł + oring 150 zł, nowe originalne już nie dostępne, jeżeli jakimś cudem komuś udałoby się kupić to w starym roku chcieli 1248 zł za jeden. Pozdrawiam.
Jeszcze jedno, mam 2 zbędne dla mnie w 100% działające oryginalne wtryskiwacze do 2.2 jts, mogę sprzedać wraz z tymi dwoma zużytymi cena 400 zł za wszystkie + przesyłka
Zarejestruj się i korzystaj z forum bez rozpraszających banerów reklamowych.
Jako zalogowany użytkownik zyskujesz wygodniejszy dostęp do treści, możliwość komentowania, korzystania z prywatnych wiadomości i pełne wsparcie społeczności.
Nie zajmuje to długo, a różnica w komforcie przeglądania naprawdę robi wrażenie! 💡🎉
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.