Pafka, nie wiem co skłoniło Cie do wyciągnięcia tak daleko idących wniosków, odnośnie mojej skromnej osoby, ale jak przypuszczam, gdybym napisał, że np. nie lubię kotów, byłbyś w stanie wywnioskować, że jestem satanistą

Dla mnie jazda samochodem, to oprócz konieczności przemieszczania się, również przyjemność, bo gdyby tak nie było kupiłbym sobie np. Trabanta, a nie kolejną Alfę (poprzednią jeździłem ponad 8 lat), z drugiej jednak strony, gdyby było mnie na to stać, zamiast Alfy, albo może oprócz niej, kupiłbym sobie, dajmy na to Ferrari, Aston Martina, Lamborghini, Bugatti Veyrona albo coś w tym guście, ale jak wszystko w życiu, również to jest wyborem między sercem, a rozumem - to właśnie powód mojego pytanie, bo zaspakajanie moich doznań wzrokowych za ponad 8 stówek, jest dla mnie drobną przesadą, tym bardziej, że mogę poszukać jakiegoś sprawnego używanego, za kwotę mniej obciążającą mój portfel. Gdyby niesprawność czujnika powodowała jakieś negatywne następstwa, jeśli chodzi o samochód, nie miałbym wyjścia, ale w tej sytuacji nie ma ciśnienia