• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[MiTo] Wskaźnik doładowania.

Duxu

Nowy
Auto
Mito 1.4 TB 155
Witam kupiłem alfę mito i gdy przełączyłem na tryb dynamic. Dostępna była opcja na wyswietlaczu ze pokazywało doładowanie. Prawdopodobnie po odłączeniu akumulatora opcja mi znikła. Podobno trzeba załączyć ja w menu niestety nie potrafie tego znaleść. Bardzo prosze o pomoc i z góry Dzieki :)

Ostatnią edycję dokonał moderator:
Witam kupiłem alfę mito i gdy przełączyłem na tryb dynamic. Dostępna była opcja na wyswietlaczu ze pokazywało doładowanie. Prawdopodobnie po odłączeniu akumulatora opcja mi znikła. Podobno trzeba załączyć ja w menu niestety nie potrafie tego znaleść. Bardzo prosze o pomoc i z góry Dzieki :)
Wyłącz w menu radio repeater i będziesz mieć doładowanie

Rozwiń myśl i wiesz czy da się tak w Julce?

W Mes jest funkcja osiowania proxy, w regulacjach jest opcja zmiany rodzaju wyświetlacza TFT. Później tylko potwierdzenie zmiany przez osiowanie i powinno pomóc. No chyba że pogrzebać trzeba by było głębiej w MES. Jak kolega jest z Wrocławia lub okolic to chętnie pomogę.

wskaznik doładowania w trybie D wyswietla się w momencie przełączania funkcji komputera przyciskiem w manetce od wycieraczek ale pod warunkiem ze w ustawieniach systemu wyłaczone jest powtórzenie wyświetlacza radia na wyswietlaczu zegarów. nic w mesie sie nie zmienia

Ostatnia edycja:
Glownie na N I tak mam spalanie 10-12 w odróżnieniu od tych co piszą że mają 7,5 w miescie xD

Glownie na N I tak mam spalanie 10-12 w odróżnieniu od tych co piszą że mają 7,5 w miescie xD

Mito mi spala srednio 8.5 latem 11 zimą, jazda tylko na D, nie wiem czy na innych pali mniej, za to wiem ze jazda na N jest irytująca :)

Amortyzatory
Powrót