• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Wściekły kierunkowskaz

latem666

Użytkownik
Auto
Były: Corsa B 1.2 16V, AR 156 1.6 TS SW R.I.P., AR 156 SW FL 1.9 JTD 8v Jest: Giulietta 1.4MA
Hej

Dzisiaj po pracy odpalam furę i wszystko działa normalnie, ale do czasu kiedy skręcam w lewo i widzę na zegarach, że kierunkowskaz miga dwa albo nawet trzy razy szybciej niż normalnie. Co zabawne dzieje się tak tylko z lewym kierunkowskazem. Prawy miga normanie.

Zdarzyło się komuś coś takiego?

Z góry dzięki za jakiekolwiek sugestie i pomoc :)

Spalona jedna z zarowek kierunku lewego sprawdz która nie świeci i wymień: takie zabezpieczenie to szybkie miganie...

Wysłane z mojego G620S-L01 przy użyciu Tapatalka

Egzamin oblany, takie pytania pojawiają się na egzaminie na prawko ehhh...

Wysłane z mojego CAT S60

Powaznie?

Pamiętam że jak ja zdawałem to była o tym mowa na teorii, rok temu moja dziewczyna się uczyła i miała takie pytania, dlaczego lampka od kierunku szybko miga, szybciej niż normalnie hehe

To samo dzieje się gdy włożysz ledową żarówkę bez tranzystora imitującego napięcie zwykłej żarówki (CAN) do kompa

Wysłane z mojego CAT S60

Ostatnia edycja:
Hehe. Faktycznie tyl nie świeci :). Z tym, ze w starej belli jak mi się kierunek z tyłu przepalił to mi się kontrolka zaświecała. Po cholerę to zmieniali to nie wiem. Pewnie jakieś nowe idiotyczne unijne prawo weszło. No nic. W każdym razie dzięki za pomoc :)

Niewiem co w tym nowego jak taki system byl w 125, 126, nawet moj opel rekord z 79r tak miał :/

Amortyzatory
Powrót