Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Alfe bede prawdopodobnie sprzedawal. Wstyd sie przyznac - nie konserwowalem niestety. Aczkolwiek wiecej stala na podjedzie niz jezdzila.
Stan ocenilbym na szkolne 4. Calkiem niezle. Do zrobienia na pewno sa progi. Widac, ze wylazi na dole blotnikow. Od spodu jest naprawde dobrze. Sa pojedyncze ogniska powierzchownej korozji. Ostatnio przy wymianie oleju zauwazylem ze koroduja kielichy. Mam nadzieje, ze trafi w dobre rece i ktos sie tym zajmie. Ja niestety nie mialem takiej mozliwosci majac dwojke malych dzieci przez ten okres. Szkoda by bylo, bo baza jest bardzo dobra. Silnik hamowalem, wyszlo 196 koni.
Podobna sytuacje mialem kiedys ze 155 V6 z 96r. Trafila najlepiej jak sie dalo. Dostala nawet nowy lakier. Nastepnie ten wlasciciel wystawil ja na sprzedaz i kolejny nabywca ukrywa ja gdzies. Jest wyrejestrowana od dluzszego czasu (zwolniona z podatku drogowego) i stoi.
Oby trafiła w kolejne, dobre ręce!
Chyba, że się jeszcze rozmyślisz, bo wygląda na prawdę ekstra, a problemy, o których piszesz są przecież do ogarnięcia
Dzięki. Chwile niezbyt przyjemne. Ludzie mi mówią, ze kompletnie zwariowałem. Na domiar tego przenosimy sie do Polski. Zatem sprzedaż nie jest przypadkową decyzją.
Zarejestruj się i korzystaj z forum bez rozpraszających banerów reklamowych.
Jako zalogowany użytkownik zyskujesz wygodniejszy dostęp do treści, możliwość komentowania, korzystania z prywatnych wiadomości i pełne wsparcie społeczności.
Nie zajmuje to długo, a różnica w komforcie przeglądania naprawdę robi wrażenie! 💡🎉
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.