Włokno węglowe

Pfourul

Nowy
Auto
156 2.5 V6 R(etarded)-System
Witam,

Potrzebuje adresu ludzi/warsztatów bawiących się włóknem węglowym w okolicach Katowic.

Chciałbym pokryć w/w włóknem spoiler od naszego Mariusza, a na wiosnę dach (bo mam go trochę podrapany itp,)

Trzeba było pogadać z Mariuszem, raczej nie byłby to dla niego problem, aby wykonać ten spoiler w całości z włókna, zamiast teraz kombinować;)

160/200 prawdziwe wlokno moj jest juz pomalwoany llakierem na cacy ale chyab go tez oddam na carbon

napewno bedziesz zadowolny ja jednak narazie nie pokrywam swojego dzis jade zapaic go tak jak jest czyli w lakierku

spoiler włóknem węglowym?
koledzy koledzy.... nie będzie to zbyt.... "szybko i wściekle + Voldzwagenowsko" ?

Macie jakieś zdjęcia bo może wydziwiam :D

Mój spoiler już jest u Piotrasa, sam jestem ciekaw jak to będzie wyglądać :P.
Dlaczego sadzisz ze wyjdzie z tego VW tuning ;P, w końcu w sport packu kokpit był "carbonowy".
A co do samych spoilerów to wygląda na to ze każdy kto kupi go to dostaje jedyny w swoim rodzaju :D po względem wymiarów ;)

Popatrz na folię carbon di-noc z 3M. łatwo się kładzie i jest to coś takiego jak np w miciakach/bravo itp na konsoli. Ma strukturę i nie mylić tego z folią w kratkę.

Popatrz na folię carbon di-noc z 3M. łatwo się kładzie i jest to coś takiego jak np w miciakach/bravo itp na konsoli. Ma strukturę i nie mylić tego z folią w kratkę.

moze i do sordka ale na spoiler bedzie lipa a oabczycie efekt :0 to sami bedizecie chcieli:) ja tez pokryje swoj podjolem taka decyzje poniewaz jak keidys zapne zderzak tyl GTA to pujdzie ten parapet na doel tez w cabrbon i bedzie super polaczenie

albo popkryj hydrografika, efekt powalajacy a cena 100zł, wpisz w google hydrografika wyskoczy od razu kilka fajnych firm

moze i do sordka ale na spoiler bedzie lipa a oabczycie efekt :0 to sami bedizecie chcieli:)
Ja na pewno nie:P będzie wyglądał jak 'ciało obce' na klapie. Ja to bym nawet wolał, aby on w ogóle się nie wyróżniał, tylko tworzył całość z klapą, a co dopiero jak będzie w innym kolorze:)

Ja chce żeby na wiosnę ładnie się komponował z dachem :)

EDIT:
Piotras wiadomo kiedy spoiler będzie do odbioru? :P

Ostatnia edycja:
Spoko nie ma problemu ;P, wiec zapewne będzie gotowe gdzieś na poniedziałek :)

przyslai w paitek inne plutno to znaczy inny wymiar i sie sprawy skomplikowaly znajomy kazal mi przekaz to ;
screatch 19:05:46
przeproś go
screatch 19:05:57
liogitycznie dali dupy
Ja 19:06:06
ok
screatch 19:06:18
a brakło 10 cm i nie naciegne tego
screatch 19:07:08
jutro pwoinien mi dojsc ten dobry carbon
screatch 19:08:11
i zaczynam jechac

A moim zdaniem to taki znak abyś nie robił sobie z włókna węglowego spoilera.... ;)

Jak będzie zrobione to prosze o szybkie fotki jak to wygląda poza i na aucie, może zmienie moje aktualne zdanie do tego jak to będzie wyglądało :D

A moim zdaniem to taki znak abyś nie robił sobie z włókna węglowego spoilera.... ;)

Jak będzie zrobione to prosze o szybkie fotki jak to wygląda poza i na aucie, może zmienie moje aktualne zdanie do tego jak to będzie wyglądało :D

widizlaes kiedys cos w carbonie ale orginal? no to wyglada identyko

Piotras pewnie że widziałem ale to nie Ameryka i Szybcy i Wściekli tylko Polska i Alfa 156 :D
i ciekawi mnie jak to będzie wyglądać ;)

Amortyzatory
Powrót