• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[159] Właściciele 159 pozdrawiają się

do pozdrawiania w alfie tez sie musze przyzwyczaić , bo jak śmigałem na motocyklu to było normalne , w sezonie co kawałek lewa w góre
jakież było moje zdziwienie kiedy w sobotnie wakacyjne popołudnie na mało uczęszczanej w weekend drodze w powiecie radomszczańskim mijająca mnie 9-ka mrugnęła światłami , nie pamiętam czy mrugnąłem też ale od razu wiedziałem że to pozdr.
a moja pani siedząca obok mnie zastanawiała się gdzie stoją miśki z suszarką :)

Nie wypada inaczej jak kontynuować tradycję :)

ja pozdrawiam zawsze. Przez 10 lat odmachało mi może 5-7 osób, żona się ze mnie śmieje, ale co tam. Dalej będę machał pierwszy łapką, odmacha to fajnie, nie to trudno.
Od wiosny kolejny przyjemny "obowiązek" pozdrawiania. Zacznę ujeżdżanie swojego pierwszego motocykla. Ech, kiedy się skończy ta zima.

pozdrawiam

Ostatnia edycja:
A mi właśnie rzadko 159-ki odpowiadają jak im mrygam tylko patrzą się na mnie jakby chcieli mnie zabić bo jeżdżę takim samym autem jak oni serio :D Częściej odmrygają mi inne Alfy :)

Ja, zagadany często przez tel, mam opóźnione reakcje i dopiero jak minę kogoś z ramkami to sobie to uświadamiam ... taka praca ;) ... albo mózg zaspany ;) ... niemniej przyzwyczajenie z forum mondeo, którym też nadal jeżdżę pozostało i chętnie migam/macham ... a co tam :)

Ostatnia edycja:
nie zwracam uwagi na ramki, model. Jest scudetto, jest podniesiona łapka. Ja mam podkładki R.I.P IKARa, pierwsi nie pozdrowicie? Eeeee, nie wierzę. :)

Bez sensu takie machanie, cokolwiek ma to oznaczać. Jak kierowcy autobusów komunikacji miejskiej, np. MZK w Tychach... ale Ci kierowcy się pewnie znają.

e tam bezsensu :),czytasz i nie wiesz co oznacza?pozdrawia się innego kierowce co ma alfa romeo:)co ma dobry gust do marki:))),kierowcy alf to troche inni są niz kierowcy innych marek:),ciekawe jakbys zareagował stojąc na poboczu powiedzmy na awaryjnych snury samochodów cie mijają a tu alfa sie zatrzymuje i czy pomoc potrzebna:)??a jaki sen jest logowac na tym forum???

A gdyby tak kierowcy WV albo Skód się pozdrawiali, to chyba by musieli łapkę cały czas w górze trzymać :)

Ja jeżdżąc po całej Wielkopolsce dość często spotykałem się z tego typu gestami, choć czasami sam zamyślony nie zwróciłem uwagi to miganie przykuło mój wzrok ;)

Ja tam nikomu nie mrugam i nie macham, ale jeśli alfista z którym się mijam robi to w moją stronę to również odmachuję, ale wynika to z tej prostej zasady, że jak ktoś Ci mówi "dzień dobry" to się odpowiada. Kiedyś alf było mniej, ale teraz faktycznie jest ich chyba coraz więcej, zwłaszcza jak ceny 9 spadły do poziomu 20tysi a 147 10tysi i niej jest to jeszcze poziom skód i vw ale kto wie co będzie dalej ;)

Amortyzatory
Powrót