• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[155] Wkład termostatu V6

Gdyby ktos gdzies zauwazyl termostat do v6 na sprzedaz, prosze o info, nie moge nigdzie znalezc. (przepraszam za znaki nie PL)

Mogę Ci taki wkład termostatu dać w prezencie

Dzięki :)
Jestem oczywiście zainteresowany, od termostatu zacznę, bo od zimy mam problemy z temperaturą, wtedy nie dogrzewał, teraz za wysoko trzyma.

To daj jakis namiar na wysyłkę albo odbierz osobiści

Samych wkładów się nie dostanie chyba że u Andrzeja :), kompletne termostaty mieli w sklepie internetowym nie pamietam którym, Alfa Lancia Fiat coś tam coś tam , Albo coś z fiat 24h :D pamieć zawodzi ktoś na forum na pewno wie o co mi chodzi. W każdym razie brałem od nich i działa do dzisiaj.

Dzięki Panowie za pomoc. Dzisiaj zakupiłem nowy termostat od firmy sprzedającej na allegro pod nickiem: tanifiat

Grr... Dzięki Łukasz za linka, trochę spóźniony, ale może jeszcze komuś się przyda :)
Ja kupiłem oryginał, tutaj chyba Behr.

Mój jest BEHR-a.Sprzedawca powiedział że szły na pierwszy montaż ale ile w tym prawdy to chyba tylko najwyższy wie :D

Właśnie o ten sklep mi chodziło, mają Behr-a, jeśli w danej chwili nie mają na stanie to raz na jakiś czas producent robi partię tych termostatów i wysyła do nich. Bynajmniej było tak rok temu.

Amortyzatory
Powrót