• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Wizytówka

L

lucas12053

Guest
Witajcie :)

mam sprawę :D zaprojektowałem wizytówkę alfa-holików żeby trochę za promować klub w moim rejonie ,bo trochę jeździ tych wspaniałych samochodów i by się włożyło wizytóweczke za wycieraczkę :D :D

noi chciałem podać ją waszej surowej ocenie :D czy myślicie żeby coś zmienić albo dodać? czekam na sugestie :)

jakby ktoś chciał wizytówki to nie ma problemu :) zamówię więcej :)

link do pełnego rozmiaru : http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/c6efa015e666fbc5.html

Wszystko super:) hmm...chociaż może mi brakuje w niektórych miejscach czcionki alfy:)ale to tylko moje zdanie!pozdro tak 3mać:)

Bomba, chociaż pod teksten "świetna zabawa, porady tech...." dodałbym jeszcze logo Alfy Romeo....Ogólnie miodzio

Jak dla mnie to super pomysł, choć faktycznie przydałby się napis Alfa Romeo w ładnej czcionce, rodem z Włoch :)

I każdy może mieć kilka w portfelu i wkładać za wycieraczkę napotkanych Belli na parkingach etc. Pomysł bomba!

Ja bym dodał jakiś dobry cytat nt. Alfy, żeby ludzie 'się poczuli'

albo zrobić to w wordzie lub coś tego co by se każdy mógł dpisać swoj nick - tak jak to było wcześnuej

sory za błędy ale ....

Dobra Koledzy ...postaram nanieść wasze sugestie i zobaczymy co z tego wyjdzie :P

alfaholicy.net-->na alfaholicy.org trza by zmienic,no i ta alfowska czcionka(:P bocian) by sie przydała,wystarczyło by w napisie Klub Alfa Romeo.
bocian,a po co nick?to mo byc ulotka wkladano za wycieraczka(ale nie swoja:D)

Ostatnia edycja:
tak żech ino napisoł bo wcześni takie było ( z dopiskeim "zapraszam nick " )
ale mi tam bez różnicy

Adams - czcionka zamiast trzcionka
:D

Ja bym dodał jakiś dobry cytat nt. Alfy, żeby ludzie 'się poczuli'

Hehe, ale chodzi o to, żeby poczuli w portfelu cenę części jak coś się zje***? :dance3: Np.: "kup Alfę, znajdziesz przyjaciół wśród mechaników" <-- chyba ulubione powiedzenie na forach Opla,VW etc. :D
Hehe, takie małe OT, ale samemu się rozbawiłem..

Noo,teroz prawie super!Prawie-tekst na czarno mogłby byc już zwykła czcionka,ci co noszą fest rube bryle,moga miec problemy z przeczytaniem.
Ale jestem upierdliwy,co??? :D:D

ps.wydrukuje za chwile,to sie okaże

No,to już sie nie czepiam,nie ma czego :) Jest bdb.
Tamto wydrukowałem w A4 i tekst był słabo czytelny,nawet w takim rozmiarze.

eeeeee lipa straszna
to ino dlo wos ta ulotka bo ani słowa tam nie widza o Zagłębiu
ino Małopolska i Górny Śląsk
:mad:

se drukujta ta wasza ulotka :mad::(

Amortyzatory
Powrót