Witam wielkopolan

• Autor wątku Autor wątku leon
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Witam wszystkich Alfistow.Przeciez w Poznaniu jest troszke pieknych Belli ;-)

Witam! Jest nas paru ale jak mijam jakąś AR to tak jak by nikt nie widział?:confused:

kurde fotki wrzuce pod koniec tygodnia bo jakis........ S........ zalatwil mi szybe przednia i mam ją do wymiany;/ ale wrzuce;p

Witam Witam i pozdrawiam wszystkicch alfaholików z Wielkopolski. Darek z Konina dokładnie z Wilczyna :)

jak bym dorwał to bym zabił takiego sku...!!!
czy ludzie juz nie mają nic innego do roboty tylko niszczyć czyjeś auta!!!??? :/
a no widzisz....;/ powiem wam ze w Kaliszu jezdzi mało AR;/ a szkoda ale mam nadzieje ze zatrzyma mnie wkoncu jakis;p chlopaki i dziewczyny jesli sa;p wrzuce w przyszlym tyg foty jak zrobie szybe:D:D:D

I bardzo dobrze , myślałem że mrugniesz światłami dzisiaj przed godziną na skrzyżowaniu Woj. Polskiego i Serbinowskiej :D:D:D .

Ja bez fotek wiedziałem że to TY bo głowę byś sobie ukręcił jak mnie mijałeś :D:D:D

Witam wszystkich Poznaniaków. Smigam alfą 156 od kilku dni. Mam nadzieję, że was poznam na najblizszym spocie. Pozdroo.

nie mijalem dzisiaj czasem jakiegos alfaholika??? na widoku??? a dokladniej serbinowskiej??? 145??? ;p hehe gdzies kolo godziny 6-7???;p

Witam nowych adeptów sztuki chorowania na wirusowe zakażenie układu nerwowego ;) Poraża ono wszystkie zmysły, a także tę cześć mózgu, która odpowiada za tzw. zdrowy rozsądek

Witam! Kilka ich jest np. moja;)

Sporo jeżdżę po dużych miastach i na moje odczucie w Poznaniu Alfetek jest proporcjonalnie najwięcej (podobnie zresztą jak nowych Fiatów Punto, GPunto, Panda, czy Bravo), dużo spotyka się ich również w Wawie i Krakowie, w innych miastach już na oko widać, że mniej.
Ale konsekwencją jest, że proporcjonalnie więcej użytkuje je ludzi mniej chętnych integrowaniu się.

Witam! Jest nas paru ale jak mijam jakąś AR to tak jak by nikt nie widział?:confused:

Jak pisałem w innym wątku, w Poznaniu drogi temu nie sprzyjają. Przeanalizuj swoje jazdy po mieście. Ja albo jadę dwupasmowymi z tramwajami bądź drzewami po środku albo jednokierunkowymi :-) Za to poza aglomeracją zawsze podzrawiam.

Forum AlfaRomeanum :: Zobacz temat - ! Wielkopolskie Gran Turismo Alfa Romeo 10-12 lipiec 2009 !
Squadra di Varsavia :: View topic - ! Italian Car Day - Tor Poznań 10 lipiec 2009 !

Amortyzatory
Powrót