Witam wielkopolan

• Autor wątku Autor wątku leon
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
L

leon

Guest
Doczekaliśmy się oddzielnego działu a tu pusto!
Jest tak ktoś?
Z tego co widzę na naszych drogach to trochę włoszek jeździ.
Ale pytanie czy to wszyscy Alfaholicy?

Witam! Ponownie Piła się kłania :), alfaholików nie brak w wlkp, osobiście jestem nim od jakiś 5 lat :)

również witam i pozdrawiam z Koźmina Wlkp :)

slow juz kilka razy widziałem te twoją bestyjke w krotku, raz nawt długimi zapodałem ale nie było zadnego odzewu z Twojej strony ;) czyżbyś był tak wpatrzony w nasze dziurawe drogi :D;)

również witam i pozdrawiam z Koźmina Wlkp :)

slow juz kilka razy widziałem te twoją bestyjke w krotku, raz nawt długimi zapodałem ale nie było zadnego odzewu z Twojej strony ;) czyżbyś był tak wpatrzony w nasze dziurawe drogi :D;)

O,jeśli tak to przepraszam zawsze staram się pierwszy powitać alfistę na drodze,a co do dziur to masz rację bo z moim zawieszeniem -30mm to jak najbardziej wskazane

a co do dziur to masz rację bo z moim zawieszeniem -30mm to jak najbardziej wskazane
...i to własnie jest powodem dla którego ja raczej nie bede obniżał swojej belli ;)

tak swoją drogą to po krotoszynie sie całkiem sporo AR kreci, ale jakos na forum tego nie widać :/ ??!! czyzby to byli zwykli posiadacze tych autek a nie alfaholicy?? ;)

Chyba raczej tak bo nie widziałem nikogo na forum,a o pozdrawianiu to nawet nie wspomnę.Podejrzewam że nawet nie wiedzą czym jeżdżą.

Witam i pozdrawiam z Lubasza k.Czarnkowa
(z racji pracy codziennie w Pile ;))

Ooo, widzę że poznaniacy siedzą cicho więc ujawniam się jako pierwszy z grodu Pyry:)

Rzeczywiście mało poznaniaków ja wprawdzie od niedawna ale Poznań :) pozdrawiam

Witam.
Podniosę trochę statystykę na korzyść Piły (Chodzież)

Świeżo upieczony posiadacz 156 v6.

Pozdrawiam.

Pozdrawiam z Poznania :)
Alf u nas sporo, ale chyba mało Alfisti ;)
Ostatnio nawet przybyło 166....

~tomaz

Witam i pozdrawiam wszystkicch alfaholików z Wielkopolski.
Darek z Gostynia.
AR 147.

Trochę przybyło :) sam mam jedną :) i na drodze już kilka tez spotkałem jak i innych Alf.
Lecz nikt mnie nie przywitał:( i przestałem mrugać jako pierwszy.

Trochę przybyło :) sam mam jedną :) i na drodze już kilka tez spotkałem jak i innych Alf.
Lecz nikt mnie nie przywitał:( i przestałem mrugać jako pierwszy.
ja też spotkałem się z brakiem reakcji na moje zaczepki, zrezygnowałem i właśnie wtedy trafił się jakiś Alfisti - machał do mnie, a ja w ciężkim szoku najpierw sprawdziłem czy mam światła itd i czy to w ogóle do mnie i nie zdążyłem odmachnąć
pozdrawiam wszystkich

Amortyzatory
Powrót