• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[156] Witam i przedstawiam Państwu moja AR 156sw

january86

Nowy
Auto
156sw
tak jak w temacie z racji tego ze jestem nowy na forum przedstawiam Wam moją niby zwykłą a jednak wyjątkową Alfine 156sw :D
alfa oddycha motorem 1,9 jtd 8v rok to 2002 i jak na serie to jest całkiem niezle wyposażona skórzane fotele audio bose czujniki deszczu abs esr fotele MOMO naprawdę zacny dupowóz...tył lekko obniżony na sprężynach -30mm już taka kupiłem, obecnie przymierzam się teraz do obniżki lekkiej przodu oraz mysle nad zmianą felunki najlepiej na 18'' alu ewentualnie szeroka stal ;)
pozdrawiam Alfaholików z mazowieckiego
pozdrooo wuwua ;)
J86

Załączniki

• _DSC2005.jpg
    _DSC2005.jpg
    186.5 KB · Wyświetleń: 178
  • _DSC2000.jpg
    _DSC2000.jpg
    122.3 KB · Wyświetleń: 190
  • _DSC1995.jpg
    _DSC1995.jpg
    130.2 KB · Wyświetleń: 174
  • _DSC1991.jpg
    _DSC1991.jpg
    153.8 KB · Wyświetleń: 171
  • _DSC1976.jpg
    _DSC1976.jpg
    129.1 KB · Wyświetleń: 183
  • _DSC1978.jpg
    _DSC1978.jpg
    103.5 KB · Wyświetleń: 141
Ostatnia edycja:
Niezłe foty. Może staniesz w konkursie na fote miesiąca ? :) Podoba mi się 2 i 5

O kolego foty miażdżą system, aż parę razy oglądałem:D Wnętrze masz już po lifcie? 156 do twarzy tylko w Sportwagonie :D Pozdro i czekam na kolejne takie koX zdjęcia:D

po lifcie ;)) a to można w jakims konkursie startować ? :D dzięki za dobre słowo chłopaki na razie tylko 5 fotek na testa wrzuciłem jak się spodoba to niebawem kilka następnych na pewno podrzuce ;)

Napisałbym że 1,6 i diesle to dupowozy ale 2,4 w 4 zaworach na cylinder to nie dupowóz tylko dźwięk nie taki. Alfa jak alfa ale fotki to faktycznie nie w tym dziale - raczej na fotke miesiąca. I ze dwie faktycznie nadałyby sie do kalendarza.

oryginalny nie będę, foty pierwsza klasa, Bella też całkiem całkiem. Wrzuć jakieś foty środka.

Foty dobre - jak na dupowóz :P Pamiętaj tylko co mówiłem:)
Jak coś mój głos na fotę miesiąca masz...

Amortyzatory
Powrót