• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[147] Wielki, mały powrót :D

Kamelon147

Nowy
Auto
Alfa Romeo 147 1.9 jtdm 120km
Czyli zakup 3ciej już Belli po dłuższej przerwie tym razem w odsłonie poliftowej w drugim jej wydaniu model 147 z roku 2008 i z silnikiem 1.9 jtdm 120HP (poprzedniczki 147 2001 1.6ts i 147 2002 1.9 jtd) Puki co nie mogę się odkochać... :) (na jednym ze zdjęć poprzedniczka obok nowej ostatnie zdjęcie przedstawia pierwsza wersję w kolorze oryginalnym kameleon)
309.jpg
310.jpg
311.jpg
312.jpg
313.jpg
314.jpg

Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka

Łada sztuka :) jakieś plany co do modyfikacji? :)
Przedewszystkim doprowadzić do stanu bardzo dobrego bo ma kilka drobiazgów do zrobienia, planuje też wgrać mapę na ok 150hp oraz być może felgi (ale co do nich to temat dość rozmyty) reszta seria no i oczywiście ramki i dywaniki "alfaholikow" :)

Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka

Całe szczęście że tylko drobiazgi :D Tak po fotkach wygląda na całkiem zachowaną :) swoją drogą patrząc na fotkę gdzie obie stoją tyłem zastanawiam się czy zderzak z polifta dałoby się założyć do przedlifta :rolleyes:
Też powoli ogarniam swoją siódemkę żeby to jakoś wyglądało, zapraszam do tematu :)

Amortyzatory
Powrót