• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Wieliczka - Ilu nas Jest ?

• Autor wątku Autor wątku Jang0
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
ale który piątek, najbliższy? jak tak to ja nie dam rady chyba ze o 11 w nocy, praca.

Chociaż też nie bardzo bo z samego rano muszę lecieć na Śląsk. Wymyślcie coś po weekendzie:D

Ostatnia edycja:
Ale mi sie plany zmieniają, w sobotę jednak jestem aktywny. Możemy wtedy się ustawić, jak wszytskim by pasowało oczywiście, do godziny sie dostosuje już ;] sorry za zamieszanie

to jak tam ? wiadomo cos organizujemy się na jutro czy nie ? bo coś cisza

Sobota godzina 18 ,miejsce może być parking pod solnym miastem ??? A tak w ogóle to pasuje wam sobota bo tylko gwiazdor pisze o sobocie :P

Czy reszcie też pasuje ???;), jeżeli tak to dopisujemy się :)
1. marct90
2. alfastyczny
3. dudzik87

No więc pierwsze koty za płoty :P co 2 Alfy to nie jedna :P z kolegą alfastycznym ;)
attachment.php

Załączniki

• alfy 2.jpg
    alfy 2.jpg
    82 KB · Wyświetleń: 119
Spoko, ale te wielickie alfaholiki jakoś słabo zaangażowane. Poprawcie się.

Sorki panowie za sobotnią nieobecnosc praca ;/ ... kto sie pisze na ta sobote 27 09 zeby nie mowiono ze słabo z alfoholikami z wieliczki

ja niestety w ten weekend nie dam rady, a może coś w tygodniu zorganizować ? Byle nie wtorek :P

Ja z kolei w tygodniu nie dam rady tak, że bardziej pasowałby mi weekend:D a w jakich godzinach ?

Amortyzatory
Powrót