• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Widziany....Widziana.

Pozdrawiam wlasciciela pizzeri nad klifem w Trzesaczu w ktorej dzis raczylem sie grzanym piwem :) dopiero po wyjsciu zajarzylem ze koszulka ze 159 to nie przypadek a stado alf z ramkami klubowymi na tylach lokalu upewnilo mnie w tym ze to klubowicz. Piwo bylo swietne pozdrawiam i wszystkiego dobrego w nowym roku :)

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Pozdrawiam serdecznie alfaholika, który zapewne mieszka gdzieś obok mnie, jak nie w tym samym bloku. Mamy przyjemność parkować często niedaleko siebie :)

Jak to przeczytasz to się odezwij :)

Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka

Załączniki

• uploadfromtaptalk1453478387985.jpg
    uploadfromtaptalk1453478387985.jpg
    42 KB · Wyświetleń: 73
Pozdrawiam kierowce/niczkę 159 sw (?) czarnej ZS widzianej w Piasecznie pod hotelem De Silva :)

Pozdrowienia dla kierowcy srebrnej 159 widzianej dzisiaj pod pizzerią Peperoni. Chyba nawet siedzieliśmy obok siebie przy stoliku bo moja żona dopiero później powiedziała mi, że widziała zegarek Alfa Romeo u kolegi :-)

Pozdrowienia dla kolegi w 147 na klubowych ramkach. Mijaliśmy się w wczoraj w Świnoujściu ;)

PS
Jechałem oczywiście czarną 159

Wyjeżdżając ze Stargardu w kierunku na Święte widziałem dziś 156'kę która przechodziła do krainy darmowych autostrad i niekończącego się paliwa. Mam nadzieję że to nikogo z forum....

Pozdrawiam Alfoholika ze "srebrnej" 166 :)
Mijaliśmy się dzisiaj w Dąbiu na Placu Słowiańskim.

Witam w moich rejonach:), pozdrawiam również kierowcę czarnej 159, która jechała za mną od ronda Hakena do Zdrojów.

oooo,moja slicznotka!!! Pozdrawiam serdecznie.
Zauważony = uwieczniony :)

180629-widziany_widziana_-wp_20151013_13_57_49_pro.jpg

Ostatnia edycja:
A ja pozdrawiam kierownika czarnej 159 2,4. Ostatnio często mi śmiga przed maską, kilka dni temu przy La Stadii, wczoraj koło Mc Drive'a na Południowej :)

Pozdrowienia dla kierowcy Z klubowym ramkami z Alfy 147 widzianej na wylocie ze Szczecinka na DK20.

Załączniki

• uploadfromtaptalk1458401868343.jpg
    uploadfromtaptalk1458401868343.jpg
    92.5 KB · Wyświetleń: 13
Ostatnia edycja:
Pozdrowienia dla kierowcy czarnej Alfy 156 sw stojącej na parkingu przychodni medyk w Połczynie.

Pozdrowienia dla kierownika czarnej 159 (ZS726..) na parkingu pod novotelem w Szczecinie ;)
236.jpg

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót