R
RUDA
Guest
Majkel czy ja nie Ciebie widzialam dzis (28.06) ok 16 jak jechales srodmiejska w dol mignelam zdrowo, ale nie zauwazylam reakcji ;// ? I w srode kolo biedronki na Morskiej?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
KUBAS napisał:Na Łukasinskiego na jednym z warsztatów widziana piękny zielony Spiderek pare warsztatów dalej czerowna 156 i piekniusia GT po tuningu, takze na Łukasinskiego leciała w strone Mierzyna piękna zielona GTVka.. coraz wiecej pieknych Alf nam przybywa fajnie by było aby te auta tez pojawiały sie na lokalnych spocikach...
a zapomniałem dodac ze widziałem tez piękną 145 zieloną na jednym z komisów niedaleko Turzynu :roll: ciekawe czemu znów sie jej pozbywaja... :?
Pozdrawiam