• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Widziany....Widziana.

Uczelnia ZUT na żołnierskiej i Alfa 159 to Moja, tam studiuje:) Pozdrawiam!

Za to przed wczoraj na ulicy strzeleckiej u mnie we wczesnych godzinach popołódniowych Alfa 159 czarna kombi na szczecińskich, zaparkowana na przeciwko mojej, kilka godzin potem czerwona 159 w sedanie na rejestracjach WI, tez zaparkowana przed moim.

Widuje też często srebrną 159

zielony metalik z czarną maską 145'tka na klubowych ramkach, widziana wczoraj w nocy jak wracałem z dziewczyną z buta od sąsiadów po imprezie:) Dąbie - Tczewska

koque a Ty z Dąbia jesteś? ta 145 to moja była, tam gdzie stała to już 2 gi właściciel po mnie, ale coś juz nie zbyt zadbana... kolo wiem że chciał ją sprzedać ale chyba jeszcze jej nie sprzedał.... jak widać :)

Twoja jest na holendrskich czy też Belgijskich nr? bo na Tczewskiej taką ostatnio widziałem

belgijskich i ulica też się zgadza .
kurde nie da się ukryć przed wami :)

ja dzis widziałem w Inowrocławiu srebrna 156 z tylnymi lampami lexusa, na bydgoskich blachach.

Ja w niedziele scigalem sie swoja 146 1.6 z inna 146 1.8 na dlugosci wjazdu do Szczecina od strony Zielonej Gory do ulicy Dubois :-D niemal identyczne, roznica jedynie w bocznych kierunkowskazach i tamta nie miala spojlera z tylu, zamrygane ale juz nie odmrygane.

W sobotę przy bramie portowej, czarna 159, pomachanę- odmachane;)

Dzisiaj machnięte ze 147 (ZPL) w Przecławiu. Mały szok, bo od pół roku machałem już od niechcenia :)

Pozdro dla Daniela (dachu) - naszego największego forumowego dresa w
BMW 318

Widziany dzisiaj na prawobrzeżu na 'kolorowych domów' g.20:18 :D

05.06.2010 godz 19:30 "Kierasino" pomykający w kierunku Ina od strony Włocławka...

Pozdrawiam

Dziś namierzony i rozpoznany :) Kubas :). W warsztacie na Weleckiej w Mierzynie. Kolego, musiałeś poczekać, bo mistrz przewidział najpierw moją Alfę :) I chociaż nigdy nie widziałam Cię oczami - ani Twojej Alfy - zdradziła Cię wybłyszczona obrączka nówka sztuka :) - potem wystarczyło skojarzyć fakty i 'ta dam!' :)
Nie zwykłam zaczepiać ludzi - ale i tak czuję, że jest 1:0 dla mnie.
Tym razem jednak nie umawiam się na skopanie Ci tyłu Alfy 156 - bo moja własna straciła moc - ale to już opowieść na większy browar :)
W każdym razie pozdrawiam - tych, których widziałam, i tych, których nie widziałam :)

Kulka czy tak czy siak, ja i tak bym swoją Tobie skopał tyłek :)
Dobrze że mnie poznałaś... bo ja Ciebie niet :)

W sobotę na Mieszka I około godziny 11 jechała czarna 155 w stronę centrum. Machane nie było, ale co jakaś 155 to uśmiech na twarzy się pojawia :)

Dziś na światłach na Mickiewicza spotkana czarna 159, pomachane, pouśmiechane :)

dziś widziana na parkingu castoramy srebrna 156 na klubowych ramkach i nie wiem czy z forum ale dziś machała mi pani z czerwonej 147 w ostaniej chwili machnełem nie wiem czy było widziane pozdrawiam kierowniczke

Amortyzatory
Powrót