Widziany....Widziana.

Dzisiaj na trasie Szczecin - Pobierowo widziane różne Alfy i czerwone Mito, jeden pomachał na ZGR-ach odmachane. W Pobierowie widziałem i oglądałem z bliska Alfę 166 2.0 TS na tablicach ZS w takim samym kolorze jak moja ale z piękną beżową skórą.
Jeżeli czyta to jej właściel(ka) może się odezwie mam kilka pytań.
Pozdrowienia dla wszystkich.

Dzisiaj w drodze z nad morza odmachiwane było mniej więcej 50x50, więc całkiem nieźle. Trochę tych Belli mijałem, ale pamiętam że odmachał kolega ze 156SW na ZS i czarnej 166 na ZPL. Na koniec dnia koło Makro próbowałem zaczepić 159, a to najpierw jadąc obok niej, później ją wyprzedzając i mrugając awaryjnymi - bez odzewu. ;)

Dzisiaj na trasie Szczecin - Pobierowo widziane różne Alfy i czerwone Mito, jeden pomachał na ZGR-ach odmachane.
Dopiero doczytałem :) To pewnie Twoja była ta czarna?

Ostatnia edycja:
Wczoraj w godzinach wieczornych widziany kln na wjezdzie do Gryfina :) za ciemno było aby machac ale wysłałem pozdro esem :) :)

Dzisiaj w drodze z nad morza odmachiwane było mniej więcej 50x50, więc całkiem nieźle. Trochę tych Belli mijałem, ale pamiętam że odmachał kolega ze 156SW na ZS i czarnej 166 na ZPL. Na koniec dnia koło Makro próbowałem zaczepić 159, a to najpierw jadąc obok niej, później ją wyprzedzając i mrugając awaryjnymi - bez odzewu. ;)

Dopiero doczytałem :) To pewnie Twoja była ta czarna?

Na sto procent ta :yu: w kolorze Vulcano Negri to była moja.:yes4: Niekiedy jest czarna /brązowa/brązowo-czarna/brązowo-śliwkowa można się pomylić ,wybaczam Ci pomyłkę KLN. Do zobaczenia na trasie lub na spocie jak pisał Kubas.

dzisiaj na trasie berlin-szczecin widziana srebrna alfra spider cabrio na niemieckich blachach

Wczoraj ~16ej ul. Bohdana Zaleskiego srebrna 156 - odmachane :D
Natomiast w niedziele doznałem małego szoku w Pile... Na niemalże każdej ulicy zaparkowana Alfa (czasem nawet kilka sztuk) nie wspominając o mijanych... :agree: ;)

W samym Gryfinie to chyba ja jedyny mam 155, czerwona to już na pewno jedna jedyna jest na ZGR, ale felgi wszystkie te same, może jedne bardziej brudne ;) Bo Armii Krajowej akurat jechałem na odcinku od straży do skrzyżowania w górę.

armii krajowej i w lewo ktos skrecal przy ty Samie, nie wiem jaka to ulica bo ja tylko do Gryfina do dziewczyny przyjezdzam, Gryfino srednio znam :) moze fatycznie jedne byly brudniejsze i tak wyszlo bo juz kawalek byles ode mnie :)

Jasna złota to zapewne Norbiego ale widziałem jeszcze pare sztuk na Szczecinie takiego samego koloru.
Dzis widziana piękna biała Mito i obok niej przelatującą czarną Brere :)
A noi we wtorek widziana Ciemna 166 na ZPLach na Gorlickiej :) :) :)

no ja tez widzialem pare chyba ze 2 jescze sie kręcą takiego koloru jak moja. ale mile slyszec takie slowa ;p hehe.

widzałem śliczną złotą 145 ,ciekawe czy to Norbert czyli AR145 1,9JTD.

Na osiedlu Reda na parkingu , dzisiaj w Kołbaskowie widziana czarna AR Spider niestety na niemieckich tablicach , nad Dziewokliczem srebrna 156 na szczecinskich tablicach.

dzisiaj w południe srebrna 166 w policach kolo lidla. mrygalem i machałem ale zero odzewy. puzniej na wylocie z polic Widziany daniel swoja 166 bylo mrygniecie i odmachanie

DZIS W GRYFINIE KLN!!!! BONUS ZIOMUS ZA DOSTRZEZENIE!!!hehehehehe mam nadzieje ze bedzie kiedys wiecej czasu zeby pogadac...POZDROOOOOOOOO

Ja jutro ciskam na Gryfino... jak cos to dopatrujcie niebieskiego Citroena Berlingo na ZSach z podkładkami klubowymi...
a KLN ostatnio, chyba nawet wczoraj w godzinach południowych widziałem Cię na Mieszka, nawet trąbiłem... ale leciałem okurat ciężarówką :)
Pozdro

Patrze - jedzie czarna 166 na znajomych blachach, do tego zjezdza na parking.. nie mozna bylo sie nie zatrzymac :D Mistrzowskie felgi Łysy.

Kubas - w godzinach południowych na Mieszka możliwe, ale na pewno nie Alfą ;)

Amortyzatory
Powrót