• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[Giulietta] Widziany/Widziana

Biała Julka w okolicach ul Kaliskiego w Wa-wie dzisiaj ok 20

A to pewnie byłem ja. Okolice lotniska bemowo, godzina się zgadza :-)

Wczoraj na moje osiedle na Bemowie przyjechała Giulietta QV, kolor 8C i telefony 18" :)

Hehehe czyzbysmy byli sasiadami :) Ta julka mieszka na Bemowie wlasnie ;)

No nie wiem właśnie ;) Osiedle jest małe, ale Alf mamy tutaj dużo :D

Sobota 9 kwiecień, wyjazd z Warszawy na Piaseczno godz. 17.40. Biała Julka stała na poboczu jeżdni na awaryjnych :) Kolega z którym jechałem od razu rzucił chasło że pewnie jakaś usterka ;)

Biała Julka w Kole (16-17 godzina) widziana na parkingu jak się nie mylę na Toruńskiej rej. PO 294PP chyba ;)

Dziś widziałem 2 czarne Julki (czyżby najpopularniejszy jednak kolor?) , obie w Wawie, jedna przy ul. Conrada przy punkcie zmiany opon, ok 15:00 (na felgach 16"), druga spotkana w śródmieściu, niedaleko PKiN (felgi 17", "telefony" QV) ok 18:00. W niedzielę, jak wracałem z mazur widziałem stojącą na chodniku srebrną na 18" 8C, to chyba było gdzieś w rejonie Legionowa.

A nie masz przypadkiem felg 18 z dużymi 5 dziurami ? Ja takie mam w swojej, niektórzy używają nazwy felgi 8c. Pierwszy raz widziałem srebrną, tak to cały czas czarne :-) Pozdro

Dziś widziałem 2 czarne Julki (czyżby najpopularniejszy jednak kolor?) , obie w Wawie, jedna przy ul. Conrada przy punkcie zmiany opon, ok 15:00 (na felgach 16"), druga spotkana w śródmieściu, niedaleko PKiN (felgi 17", "telefony" QV) ok 18:00. W niedzielę, jak wracałem z mazur widziałem stojącą na chodniku srebrną na 18" 8C, to chyba było gdzieś w rejonie Legionowa.

Chyba jednak białe... Ja ostatnio na 20km mijałem 3.

Około 13:30 w Krakowie, na ulicy Prądnickiej spotkałem piękną białą Julkę. Pozdrawiam serdecznie szczęśliwego posiadacza tego pięknego samochodu

Widziana dzisiaj na Jana Pawła w Wawie na blachach WJ, kolor biały, stała sobie ładnie zaparkowana.

1. Czerwona QV na Ciemnych Turbinach dziś przed budynkiem TVP na Placu Powst. w Warszawie (tablice SB....).
2. Srebrna Julka w Legionowie QV albo 2.0 Diesel bo miała podwójny wydech (kierownik chyba nawet pomachał mi) ale będąc zajętym dłubaniem w korku w telefonie zobaczyłem to kątem oka :)

SB 4156G - dokładnie ten testowy egz. z artykułu

---------- Post added at 23:50 ---------- Previous post was at 21:34 ----------

Jakiś wysyp dziś :) około 22:30 na Modlinskiej w Warszawie mały sprint za Julka w kolorze Etna - tablice WL.....

Ostatnia edycja:
1.05 czarna na blachach SB w Krynicy Morskiej na ul Telekspresu i 2.05 na Nowogrodzkiej w Warszawie jechała za mną biała

Amortyzatory
Powrót