Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdrawiam kierowcę czarnej przedliftowej 147 na SZ jadącej wczoraj ok 16:30 przez Mikulczyce w Zabrzu :)

Pozdrawiam kierowce błekitnego Sportwagona, który zaparkował dzisiaj koło mnie pod M1 kraków!! Chciałem narysować uśmiech na masce ale była zbyt czysta :)

Pozdrowienia dla kierownika z srebrnej 147 z klubowymi ramkami mijanej dzisiaj ok 13:30 na skrzyzowaniu przy wesolym miesteczku w kierunku Chorzowa :)

Również pozdrawiam, myślałem, że mnie nie zauważyłeś :)

Pozdrawiam również kierowniczkę czarnej 156 2.0 TS, z którą jechaliśmy chwile razem i pomachaliśmy sobie w okolicach estakady w Chorzowie po 15 :)

pozdrawiam srebrna 147 SD która jechała A4 w strunę Katowic a potem zjechała na rozdzieńskiego jechałem srebrnym busem trąbiłem ale kolega nie patrzał :)

Pozdrowienia dla właściciela czarnej Brery RDE ... (niestety bez klubowych ramek) parkującej na osiedlu PK przed "Balonem" w Krakowie :)

pozdrówka dla kierownika czerwonej 159 widzianej wczoraj w Olkuszu na K.Kazimierza ok 16 łapki były czyja to?

Ostatnia edycja:
pozdrawiam srebrna 147 SD która jechała A4 w strunę Katowic a potem zjechała na rozdzieńskiego jechałem srebrnym busem trąbiłem ale kolega nie patrzał :)

Gopcio to byłem ja :D:D na roździeniu koło forda widziałem ze ktos mrugał i mysle co sie dzieje :P jechałem do Alfy wtedy.

PS. pisałem do Ciebie juz kiedys na priv ale masz pełną skrzynkę i nie wysyła sie..

Kto ma w Bielsku białą GT na 18’ albo 19’ szprychowych? Wielokrotnie widziana na mieście.

Oraz pozdrawiam oczojebną niebieską 156 SW na os. 4 Pory Roku.

Pozdro dla kierownika 156stki, rej KCH****, zaparkowanej dzisiaj na ul. Starowiślnej w Krk.

a ja pozdrawiam kolege w srebrnej 156sw na ramkach, na parkingu kolo targu w Oświęcimiu ok godz chyba po 10. wysiadales z auta z żoną/dziewczyna. szedlem na nogach obok do swojej alfy zaparkowanej dalej kawalek :P nie machalem bo bys pomyslal ze nienormalny jestem hehehehe

Kto ma w Bielsku białą GT na 18’ albo 19’ szprychowych? Wielokrotnie widziana na mieście.

.

Juz tez pare razy widzialem machalem migalem itp. nawet wizytowke za wycieraczka zostawilem ale cisza. jezdzi tym jakis mlody syneczek i niebardzo kumaty. swoja droga ta lafa kupe czasu na alledrogo stala

pozdrawiam wlaściciela czarnej AR o nr sbe..... w ramkach na parkingu przed szpitalem dziecięcym w Ligocie dzisiaj około godz 18-19

a ja pozdrawiam ciemną alfe chyba 156 którą pozdrowiłem awaryjkami na drodze w kierunku koksowni a potem mało brakło i miał bym tylni zderzak do roboty

Amortyzatory
Powrót