Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdrawiam kierowników/kierowniczki dwóch Brer (czerwona i czarna), które mijał dziś w Chorzowie w przeciągu jednej minuty!

Pozdrowienia dla kierowcy czarnej 147 1,6 spark SBI.... dziś około 16 w Bielsku Białej za tunelami. Światełka były :)

Pozdrowionka dla kierownika granatowej 156 SW z rejestracją z Olkusza KOL dziś koło 8:45 na wylocie z Katowic na Tychy. Jechałem na przeciw przez skrzyżowanie, ale zbyt szybko, żeby zamrugać etc. :)

Pozdrowienia dla ciemnej 159 spotkanej na "zjeździe/wjeździe" z DTŚ na Roździeńskiego, dziś o około 12.30 łapki były
Dzięki to ja byłem, i nie ciemna tylko czarna. Jest już tak brudna że sam mam problem z określeniem koloru :)

Pozdrowienia dla kierownika srebrnej 156 z płetwą rekina na ramkach klubowych parkującego pod Wodrolem w Wieliczce.

Pozdrawiam kierowce 147mki, który zaparkował na chodniku w Krakowie na ul. Starowiślnej przy skrzyżowaniu z Wawrzyńca. Szedłem chodnikiem pokazałem na ramki i pomachałem Ci, ale raczej nie załapałeś o co mi chodzi, bo spojrzałeś na mnie jak na wariata :P

Ciao! Dzięki za pozdrowienia od Mark (Twoja wizytówka za moją wycieraczką szyby) w poniedziałek 20.02 około godziny 17-tej. - Tychy parking przy baronie :D Pozdrawiam .:)

pozdro dla KamilaDG - spotkanie pod Biedronką na Redenie - łapki machanki wszystko bylo jak na Alfaholików przystało :-)

Pozdro dla kierowcy białej ALFY, którą mijałem dziś na Księcia Józefa koło orlenu!

Pozdrawiam własciciela czarnej 147 która stała dziś za mną pod akademikami polibudy na Czyżynach:)

Myśle ze fajnie by było gdyby chetni zechcieli np przykleic sobie koniczynke w rogu przedniej szyby ( każdy kto chcę pozdrawiać i byc pozdrawianym ) wtedy by było wiadomo co i jak .
pozdrawiam

Amortyzatory
Powrót