Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
pozdro dla ciemnej 147 bodaj SPI na katowickiej około 14 :) oczywiście na klubowych ramkach :D

Pzdr

Kaj synek mos ramki ? Specjalnie Cie wyprzedził zeby sprawdzić czy mos ramka z przodu ale nie było i Jo w końcu nie wiedzioł czy to Ty czy nie..dlatego nie mrygołch
Twoje 350z widzioł ostanio ponad rok temu jesce bez spojlera i ciemnych felgi i nie wiedziołch czy to Ty czy nie a goniłch Cie jak gupi i bych alfa łostawił na czerwonym huyndaiu co zjezdzoł na McDonalda ;/

po za tym po Piekarach to ino 2 corne 147 jtd 16v jezdza, moja i mojego przyszłego szwagra ( mom tako nadzieja ).

Ostatnia edycja:
Pozdrowienia dla kierownika Julki na SB,któremu mocno się śpieszyło na Skierniewice dziś w nocy. Z dwoma wydechami robi wrażenie:)

Dzony43 - Ja również pozdrawiam bo to ja trzymałem Ci się zadka do grunwaldzkiego ;) Potem trochu musiałem depnąć i miło było mieć obstawę na tyłach ;)

Pozdrawiom Pana w serebrnej 145 co mnie opryskoł skutecznie błotem jak żech lozł do shopu z buta. jak go dorwia to bydzie jego the end

Pozdro dla kierownika czarnej 159 (bez ramek) widzianego dziś w Polance Wielkiej (koło Oświęcimia) ok. 13-13.30 ;)

Pozdrawiam kolegę z dalekiej północy w czarnej 159 GWE..., którego z Mrutysiem otoczyliśmy w Chorzowie, a potem wyprzedzałem go na DK1 przed Tychami - awaryjki z mojej strony - kolega pociągnął mi z długich :D

Dzony43 - Ja również pozdrawiam bo to ja trzymałem Ci się zadka do grunwaldzkiego ;) Potem trochu musiałem depnąć i miło było mieć obstawę na tyłach ;)

nie masz klubowych ramek, podobnie jak ja w sumie, więc nie byłem pewien czy mam do czynienia z alfaholikiem, ale styl jazdy mnie w tym utwierdzał, a awaryjki upewniły :) strasznie miłe są takie przypadkowe spotkania w szarości codziennych korków :D PS skręciłbym za tobą w prawo przed tesco ale nie wiedziałem że na skrzyżowaniu na końcu kapelanki są roboty i nie da się skręcić w prawo (z miesiąc tędy nie jechałem), musiałem skręcić w lewo, nawrócić i skręcić tam gdzie Ty dopiero :P

Pozdrowienia dla kierownika czerwonej 156 SW oramkowanej, widzianej w Tomicach ok godz 13. ;)

Pozdro dla 166 na krakowskich numerach mijanej w zabierzowie koło centrum, były długie i łapka, odmachana:) w końcu:]

pozdro dla czarnej 156 :) nasze furki stały na parkingu (2 x 147 - czarna i srebrna) a my w punkcie widokowym na Pogorii 3 na Piekle, były łapki :)

a ja pozdrawiam pania w srebnej 147 ktora wczoraj na moj usmiech przy mijaniu zrobila mine 'na ch... sie patrzysz?' :D

Pozdrawiam właściciela czarnej, zabytkowej Alfy Spider, która wczoraj stała zaparkowana w kato, przy pl. Grunwaldzkim!

Aż musiałem się na chwilę zatrzymać:)

Pozdrowienia dla właściciela/właścicielki czarnego oramkowanego Seicento, które było zaparkowane dzisiaj kolo 7 w Mikulaczycach na Nowodworskiej oraz pozdrawiam koleżanke z czarnej GT na tablicach SJ widzianej w Zabrzu koło 17:30 na Wolności :)

Amortyzatory
Powrót