• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdrawiam gulie na tablicach SMI (Śląskie Miasto Interesów ) spotkana w Auchan Katowice
191.jpg

Wysłane z mojego HAMMER_ENERGY przy użyciu Tapatalka

Pozdrawiam kierowcę 159, z którym jechałam DTŚ-ką od Katowic do Zabrza :)

Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka

Na 90% veloce spotkany na wysokości ganinexu lecący w stronę sosnowsi mamowozem 166 ;) pomachalem awaryjki były ale kolega chyba coś nie widział

Wysłane z mojego HAMMER_ENERGY przy użyciu Tapatalka

Pozdrawiam srebrną Alfe 156 na SCI w Cieszynie obok urzedu pracy. Chlopak w czarnej 147 na SWD (dopiero kupilem)

Pozdrawiam kierowcę czarnej 159SW na SO wczoraj za punktem 44 w Katowicach, potem Gliwicką w prawo.
Ja 159 na TKI za Tobą w Gliwicką w lewo :)

Pozdrawiam kierownika czarnej 159 na blachach SB i ramkach. Widziana dziś pod bramą KWK Ziemowit przed 14.

Pozdrawiam kierowcę białej giuli mijanej przed chwilą w Zabrzu-Grzybowicach przy zjeździe na a1 [emoji16]

Pozdrowienia dla kierowców czarnej 159 na ramkach spotkanej dzisiaj w pobliżu przejazdu kolejowego w Bieruniu około 11 i czarnej 159, która ustąpiła mi pierwszeństwa przy skręcaniu na myjnię w Bieruniu około 16 :)

Pozdrawiam kierowcę niebieskiej Giulii Veloce widzianej dzisiaj parę minut po 14 na Brackiej/Bocheńskiego w Katowicach. Przez chwilę jechaliśmy równolegle, obok siebie, dwie Giulie Veloce misano blue.

Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka

Pozdrowienia dla czarnej Giulietty SBE mijanej w Siemianowicach na ulicy Michałkowickiej :)

Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka

Pozdro dla bialej 159 widzianej na dk88 w strone Bytomia.

Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka

Pozdrawiam kolegę z czarnej 159 na tablicach EP mialismy się dziś na markowicach

Pozdrawiam Marshalla (?) mijanego teraz na Mikulczycach

Pozdrawiam kierowcę czarnej alfy najpewniej 159 na rej KCH który jechał za mną od Chełmu Śląskiego do Chełmka. Jechałam ciemnym Doblo na KOS ;)

Pozdrawiam kierowcę czarnej alfy najpewniej 159 na rej KCH który jechał za mną od Chełmu Śląskiego do Chełmka. Jechałam ciemnym Doblo na KOS ;)
[MENTION=4111]aniucha05[/MENTION] Przecież wiem że to Ty;) specjalnie pojechałem po tych dziurach za Tobą. Na początku nie poznałem, bo dawniej inny kolor na głowie miałaś ;) ale potem skojarzyłem Doblo.

Amortyzatory
Powrót