Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdrawiam kolegę w białej Giuliettcie z ramkami spotkanego dziś w Bielsku o 17:00. Ręka podniesiona w tym samym czasie :)

Pozdrawiam kolegę z bordowej 166 spotkanej na odcinku ul. Katowickiej między estakadą w Chorzowie a Stadionem Śląskim dzisiaj około południa. Chyba nie zdążyłem na czas pomachać :)

Pozdrawiam alfaholika, który dzisiaj był w lidlu na witosa swoją oramkowaną 159 SW :)

Barteq, a będziesz stał ex Omena pod WORDEM? Bo chciałbym ją sobie oglądać kilka razy dziennie jak jestem w pracy hehe

Kiedyś tam wpadne do was na budowę chyba;)

Haha calkiem prawdopodobne ze bede tam stał ale nie codzień bo tam jestem "dorywczo"
Sam chcialbym zobaczyć twoje cudo na żywo.

Wg marzy mi sie takie zdjecie biala czarna czerwona (takie perelki w promieniu 30km)
Pozdro

Wysłane z mojego GT-N7000 przy użyciu Tapatalka

attachment.php

Pozdrawiam kierownika tej pięknej 164. Po stokroć ładniejsza od mojej 159SW. Chętnie zobaczył bym u siebie taką 164 jako auto weekendowe. Jestem pod wielkim wrażeniem utrzymania samochodu.

Załączniki

• 018.jpg
    018.jpg
    92.4 KB · Wyświetleń: 376
Pozdro dla Lesio80 , który mnie wyminął przy przejeździe kolejowym z działek Malinka w niedzielę popołudniu. Szedłem sobie prawą stroną z żoną i zauważyłem logo AH na klapce w pandzioszce :D

Pozdrowienia dla 147 Aniuchy, która minęła mnie wczoraj w południowych godzinach na A4. Dobrze w końcu widzieć Twoje 1.6 jeżdżące :D

z ostatniej wizyty we Włoszech wiem jedno...brere spotkać ciężko....ALE wystarczyło pojawic sie na Górnym Śląsku i odrazu lepiej....GDYZ wlaśnie POZDRAWIAM kierownika bądź kierowniczkę (nie zdązyłam zauważyc tak śmignął przez tory):) przepieknej czarnej brery rej.SM widzianej dzisiaj na ulicy M. Reja w Mysłowicach ok. godz 14 30. Bez pozdrowień było, gdyż stałam na poboczu grafitową renault megane III to nie bd sie zamachiwać:)......zresztą właśnie wizyta w Mysłowicach po lusterko do belli, które ubił mi jakis pacan, okazała sie miłym wspomnieniem dzięki....brerce ;p

Ostatnia edycja:
Pozdrawiam właściciela 156 która stała dzisiaj przed bramą Koksowni przyjaźń

Kolego jezeli srebrna z ramkami to rowniez pozdrawiam

Kolego jezeli srebrna z ramkami to rowniez pozdrawiam

Tak dokładnie. Ogólnie w waszym rejonie łatwiej spotkać klubowiczów niż u mnie

Pozdrawiam kolege z czarnej 159 mijanej na 94 pomachane,kilka km dalej druga 159 z ramkami klubowe nie pomachana bo zauwazona w ostatniej chwili i po 18 kolejna 159 sw z ramkami prowadzila pani z blad wlosami.

Tak dokładnie. Ogólnie w waszym rejonie łatwiej spotkać klubowiczów niż u mnie

Tylko przejazdem czy w delegacji na koksowni

Amortyzatory
Powrót