Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdrowienia dla czarnej 156 SJ na ramkach klubowych na DK 79 w Katowicach :)
Jechałem srebrną 166 i nawet chciałem Cie wyprzedzić i wtedy psss opona :/

Pozdrowienia dla czarnej 156 SJ na ramkach klubowych na DK 79 w Katowicach :)
Jechałem srebrną 166 i nawet chciałem Cie wyprzedzić i wtedy psss opona :/

Pozdrawiam również, no właśnie się dziwilem że tak nagle zjechales

Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka

Pozdrawiam kierownika (i pasazerke :D) czarnej albo ciemnej 156 na przeciwmgielnych z tylu z którym tak Milo i szybko przejechalismy przez Jaworzno dzisiaj kolo 20:30. ;)

Nie wiem czy ktoś mnie mijał, ale jak coś pozdrawiam wszystkich na trasie Tychy - Wisła - Tychy wczoraj po 15.

Pozdrawiam kolegę z czarnej 147 SBL.... wczoraj o 12:40 puszczałem Cię na "prawej ręce" na osiedlu "L" oramkowany był, ale tylko podziękował :)

Dziś widziałem w Gostyniu, przy ulicy Rybnickiej, bodajże 69 czerwonego sedana 156 z ramkami. Parę razy wcześniej widywałem wcześniej to auto też w tych rejonach ;)

Dzisiaj na A4 w okolicach Rudy śląskiej wzięła mnie jakaś oramkowana srebrna GT. Pewnie zostałem niezauważony, bo dosyć wolno śmigałem.

A czyja to srebrna 156 sportwagon często widywana przeze mnie w Dabrowie? Miedzy innymi dzisiaj na 11-go listopada, nie zdarzyłem odmachać, ale awaryjkami mrugnąłem, nie wiem czy było widać :D

Pozdrawiam kolege z granatowej 145 albo146 okolo 15stej na trasie 94 kolo reala pomachane.

Pozdrawiam kolegę ze srebrnej 156 SW, dzisiaj na Jankego. Mrugnąłem awaryjnymi :)

Pozdrawiam kierowce czerwonej 145 1.4 ts, na rejestracjach SMI, stojacej na poczatku parkingu Auchan w Mikołowie !

Czyją, czyja? Jaworzno - Podwale
37.jpg

Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka

Pozdrawiam pozytywnie zakręconą Alfoholiczkę- właścicielkę benzynowej 156- tki spotkana dzisiaj w warsztacie na Wójtowskiej w Gliwicach. ;))
Niestety jej bella została na wymianę czujnika położenia wału, ale za to miałem przyjemność ją odwieźć 159- tką.
:)

Pozdrawiam zieloną GTV spotkaną na DTŚ przy Silesii dziś około 10:15

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Amortyzatory
Powrót