Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Dziś w Istebnej (nie wiem, czy to też Śląskie :confused: )
Czarny sedan 159 z batem CB i ramkami. Stał przy drodze, pewnie po części kolega był w ,,Darmie'' ;)

To MWOWRY on tam sprzedaje części :-P

Wysłane z mojego C6833 przy użyciu Tapatalka

attachment.php

Pozdrowienia dla kolegi :)

chyba bym za jajka powiesil jakby mi ktos napisal na brudnym lakierze

Ja podwójne, we wtorek mrugałem Lesiowi, nie wiem czy widział, a wczoraj czarna Julia za mną jechała. Awaryjne były :)

Ja pozdrawiam kolegę z ciemnej 147 spotkanego na węźle na sośnicy :)

Ja pozdrawiam kierownika ciemnej bądź ciemno zielonej 156 na numerach SH z ramkami widzianego w piątek ok 18:20 w Chrzanowie na osiedlu Kościelec.

Dziś w Istebnej (nie wiem, czy to też Śląskie :confused: )
Czarny sedan 159 z batem CB i ramkami. Stał przy drodze, pewnie po części kolega był w ,,Darmie'' ;)

Również pozdrawiam! Byłem właśnie w pracy ;) Mogłeś wpaść po olej i filtry :P

No fakt, seiko tam widywałem też wcześniej. Na pewno coś będę potrzebował, więc dam znać wcześniej na PW i odbiorę osobiście. W tamtych rejonach jestem w środy.

Pozdro dla widzianego Mario84 oraz kierowcę czarnej 147 SBL na ul. Bielskiej. Jechałem dostawczakiem to mnie nie widzieliście :P

Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka

Pozdro dla widzianego Mario84 oraz kierowcę czarnej 147 SBL na ul. Bielskiej. Jechałem dostawczakiem to mnie nie widzieliście :P

Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka

Ano nie widziałem ale również pozdrawiam

Wysłane z mojej Xperii T

Dzisiaj u mnie na osiedlu ktoś sprzątnął dwa znaki czerwoną alfą 156 SW. Ramek nie było ale kto wie, może ktoś z forum. Jeśli tak to przyznać się. Ja przejeżdżałem chyba z 4 razy obok, bo miałem kursy do nowego mieszkania :)

Pozdrowienia dla żółtej Alfy 145/146 (nie wiem dokładnie) widzianej koło 22:35 za rondem przy którym jest stacja Orlen(?) na Sosnowcu pozdrawia czarna 147. Awaryjki i łapka była ;)

Amortyzatory
Powrót