• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdrowienia dla ładnej srebrnej 166 stojącej na parkingu pod EC ok.16 i ładnej srebrnej 156 z bardzo ładną blond kierowniczką spotkaną na Dąbrowskiego w Gliwicach :P

Pozdrowienia dla właściciela oramkowanej 147 ustrzelonej dziś w Żywcu, na parkingu Tesco :D około 10:40
DSC_0942 (2).jpg

Wczoraj w Chybiu z przejazdu ruszyła czerwona 159 SW z ramkami. Kierowca chyba się zorientował, bo stałem i gapiłem się bezczelnie :D
A dziś na A4 ścigałem się z czarną 159 sedan na niemieckich blachach.
W Żorach pościg z 159, która skręciła bodajże na Pawłowice. Pomrugane ;-)

Pozdro dla pani, która w swojej 147 dziennie (chyba) czeka pod KWK Sośnica-Makoszowy w Makoszowach ;p i jeszcze paru innych Alf w tym rejonie, srebrnej 156 i 147, czerwonej 147, niestety wszystkie bez ramek :/

Ostatnia edycja:
Pozdro dla AR156 SB ***** na zjeździe z 86 na A4 o około 7:40
Mrugalem ale chyba juz za pozno ;)

Wysłane dzięki uprzejmości mojego iPhone'a :-)

Pozdrowienia dla srebrnej 166 zaparkowanej naprzeciw mojej 164 w tej chwili na Gomułki w Gliwicach.

Wesołych Świąt dla kierowniczki/kierownika z AR 159 zaparkowanej dziś przed 13-tą na parkingu podziemnym w Auchan Tychy :)

Zdjęcie-0044.jpg

Ostatnia edycja:
Nie wyglada na zaparowana;-)

Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2

Pozdro Swiru 156sw w DG na cedlera ;-)
Jak dojechala siostra to byl maly spot ( 3 sztuki w sumie kolo siebie )

Ostatnia edycja:
Pozdro dla 146(??) stojącej na awaryjnych popołudniu na S1. Zepsuło się?

I dodatkowo na 1 przed Siewierzem przepuszczony uprzewilejowany pojazd KREW tj 147 JTD. Zapitalała :)

Pozdrawiam czarną 159 na ramkach widzianą dziś ok. 12 pod tesco w Pawłowicach:)

Pozdrowienia dla kierownika srebrnej GT, z którą mijałam się w wigilię w Drogomyślu :)

Amortyzatory
Powrót