Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Pozdrowienia dla oramkowanej czerwonej Belli na tablicach SR .... stojącej dziś na parkingu WSB![]()
pozdrowienia dla kolegi Quattro którego dziś przyuważyłem tym razem w Yarisce po godz 12 przy wyjezdzie z Karpackiej , ja skrecałem Partyzantów akurat w prawo więc sie nie spotkaliśmy bezpośrednio ale poznałem z daleka po klubowych ramkach![]()
Ja tez pozdrawiam owego kolege, a Ty gdzie parkowałeś?
Hmmm.... jak koło 21 to możliwe że ja. Tak sobie śmigom i migom i machom i nic a tu proszę jak przyjemnie że ktoś mnie dostrzega. A pod maską to tam nic ciekawego ni ma ale ale jak już ruszy i jedzie to niewiele odstaje od reszty w końcu to TI jakich mało hehe. POZDRO zwrotneDzięki za "mini sprint" dzisiaj o ~ 21:00 na DTŚ od tunelu w stronę Chorzowaawaryjne były - moje długie potem też, ale później bo musiałem się skupić na wyhamowaniu prędkości na zjechanie z DTŚ bezpiecznie...
Komu? Nie wiem... ale raczej Alfa 159![]()
Co pod maską? Bo dobrze się trzymała![]()