Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
nie wiem kto ale widziałem łapkę wyprostowaną nieśmiało na kierownicy 147 czarna chyba , chyba SBE ,ramki beły , DK 94 , kolega kierunek K-ce , ja kierunek KR , dzisiaj , godz 10:10 około
na wysokości elektrociepłowni Będzin
jo pomachoł bez boczna szybka

komu ???

błękitna GT dziś w Mysłowicach, dzielnie się trzymałem z tyłu ale awaryjek nie zobaczyłem. Zjechała w okolicach sklepu rowerowego na parking koło kościoła na Niwce

Pozdrowienia dla właściciela oramkowanej ciemnej 146 parkującej naprzeciwko hotelu cold w bochni.

nie wiem kto ale widziałem łapkę wyprostowaną nieśmiało na kierownicy 147 czarna chyba , chyba SBE ,ramki beły , DK 94 , kolega kierunek K-ce , ja kierunek KR , dzisiaj , godz 10:10 około
na wysokości elektrociepłowni Będzin
jo pomachoł bez boczna szybka

komu ???
w tym czasie ja smigalem i domyslam sie ze to mnie widziales bo wszystkie slady prowadza do mnie :). machnalem smialo :)

Pozdro dla wiedzmaka. Nie pali Ci się lewą lampa z przodu :P

Wysłane z mojego HTC One X przy użyciu Tapatalk 4

Również pozdrawiam :-) żarówkę odmówiła posłuszeństwa :-)

Wysłane z mojego HTC One S

156 SW widziana na Stella Sawickiego w Krakowie ok 20 dziś. Ramki klubowe dość starte.

Pozdrawiam tajemniczego kierownika, ktory dziś na parkingu przy akademi ekonomicznej w Katowicach zostawil za moja wycieraczka wizytowke Alfaholikow :)

Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk

Sickboy czy to ty mnie śmignąłeś dziś o 8 rano prawym pasem w korku na towarowej :P? nie ładnie, nie ładnie ^^ Pozdrawiam

Pozdrawiam czarną, oramkowaną 147, widzianą dzisiaj ok 16 w Świątnikach Górnych.

Sickboy czy to ty mnie śmignąłeś dziś o 8 rano prawym pasem w korku na towarowej :P? nie ładnie, nie ładnie ^^ Pozdrawiam

Prawym pasem na towarowej dzisiaj o 8 to pewnie Ja :) jechałem na szkolenie do Hotelu Daria :)

Widuje często w Krakowie na podgórzu 156 kombi po fl i na Bielanach ulica Zaogrodzie 147 na tablicach KOL pozdrawiam :)

Amortyzatory
Powrót