• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
ja pozdrawiam z lekkim opóźnieniem kierowcę ciemnego Mito na klubowych ramkach wjeżdżającego na parking lidla wieczorem w piątek i wczorajszego kierowcę ciemnej 159 też na klubowych ramkach na ej SK jadącego na zwężce w Tychach ok 16

Pozdrawiam kolege Fajer998 z alfy 159 spotkanego na SCP Katowice poogladane pogadane !

Pozdrawiam kierowcę ciemnej 147, mijanej na ul. Nowej w Bukownie ok. 19 rączki były

Pozdro dla kolegi z Alfy 166 kombi na rej : SB nie jestem pewny , widzianego na przejeździe w Kętach łapy były !

yyy niema takiego samochodu :D

Widać kolega takiego odnalazł hehehe

Pozdrawiam pare albo nawet parenaście alf jakie widziałem na parkingach przy fiacie - dzień rodzinny to się troche ich najechało

sorki miało byc 156 pozdrawiam dzieki za poprawke :D

Pozdrawiam kolegę w niebieskiej 156 SW na tablicach SPS z którym spotkałem się dziś wieczorem w Żorach. Szybkie autko:)

Również pozdrawiam :) jakoś to jedzie w końcu "porządny wóz słucha się nogi" : D
Pozdrawiam również kierownika z czarnej 156 sw na tablicach SR, awaryjne, łapki i krótka wymiana zdań była :)

Tu na forum, klikasz w sklep lub osobiście do któregoś z kolegów się zgłoś, u góry masz listę gdzie kto jaki rejon obstawia pozdro
Sklep jest zamknięty.. Powiedz kto dysponuje ramkami bo sam szukam i nigdzie ich nie mogę dostać a już spytałem parę osób

Pozdrowienia kierowcy Alfy 166 na rej: SJ spotkanej na pikniku w Tarnowskich górach staliśmy koło siebie ;) i Pozdrowienia dla kierowczyni ciemnej Alfy 156 Sport wagon na Dąbrowskiej rejestracji spotkanej na światłach w czeladzi kierunek Będzin trąbnołem delikatnie trzy razy ;)

Pozdrawiam kierowce Alfy 145 z Mysłowic zaparkowanej w sobote Tarnowskich Górach za halą targową. Zapewne na odwiedzinach tarnogórskich "Gwarków" ;D

pozdrawiam posiadacza czerwonej (chyba) 145 na ramkach, ktory stal na parkingu pod skoczowskicm "hermesem" (chyba) w kazdym badz razie w okolicach Nowej. bylem na weselu wiec nie zdarzylem podejsc.

Pozdrawiam właściciela czarnej, oramkowanej 147-ki na rejestracji TLW parkującego pod moim blokiem na bronowicach ;)

Pozdrowienia dla kierowcy Alfy 155(chyba) którą wyprzedzałem przy dojeżdżaniu do Wadowic od strony Kalwarii Zebrzydowskiej.
Kolor był bodajrze czerwony, nie wiem dokładnie ale było to ok 2.35 w nocy z soboty na niedzielę, po wyprzedzeniu mrugnąłem ci awaryjnymi :)

Amortyzatory
Powrót