Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdrawiam właściciela czarnej 156 sw po lifcie na ramkach, rejestracja ST ... widzana dzisiaj pod politechniką śląską ok 13:30 :)

a ja pozdrawiam czarna 147 w Polance Wielkiej pod budynkiem gminy numery ST a dalej nie zwróciłem uwagi :)

Ja pozdrawiam kierowców 146 SO...... oraz czarnej 147 SBE..... widzianych dzisiaj koło 16:30 na Grota Roweckiego w Sosnowcu oraz czarnej 159 kombi SK..... w Katowicach na Kościuszki około 17:00

Pozdro kolegi z czarnej 147 fl z felami TI z rejstracja SCI na ramkach klubowych mijanego cos po 16 w pszczynie na rondzie koło SHELLA niemigalem bo jechalem sluzbowym czarnym volvo xc90 machac tez nie machalem bo jakos mam w tym auce szyby za ciemne;p

Pozdrowionka dla Kierownika/kierowniczki w czarnej 156SW widzianej w Jastrzębiu na al. Piłsudzkiego ok godz 19. Zagapiłem się i nawet niezdążyłem odmigać światełkami.

Pozdrawiam kierownika czarnej 156 SW gonionej dzisiaj (przed chwilą) na Gliwickiej, Wiśniowej i na koniec Obroki :P

Przyznać się też kto dzisiaj parkował pod Tesco w silesi?
20130612_181959.jpg

Pozdro dla ciemnego (szarego chyba) 156 SW, który przleciał koło mnie, jak stałem na awaryjnych, kłócąc się z Panem który mi auto przerysował wymuszając pierwszeństwo na grzegórzeckim...swoją drogą bardzo ciekawa historia z tym gościem.

I dodatkowo pozdro dla kierowcy 147, koło której się na chwilę postawiłem na kurdwanowie. Fajne naklejki na lustrach masz!
WP_20130612_011.jpg

Pozdrawiam czarną 159 na ramkach AlfaClubu z którą jechałem równolegle w korku na opolskiej w Krk.
I czarną 75 w Liszkach.

Ja też pozdrawiam kolegę premka :) Nie wiem czy dzisiaj nie widzieliśmy się przypadkiem jeszcze raz tylko, że w Zabrzu :P

Pozdrawiam alfiste (czarna 147) ktory mial niemila przygode (stluczka z niebieska Fabia) obok KWK Marcel w Marklowicach, a tak w ogole to wszystkich alfaholikow z Marcela, bo coraz wiecej klubowych ramek widze na parkingu:)

Amortyzatory
Powrót