Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdrowienia dla kolegi w Alfie Romeo 166 tablice SD z ramkami klubowymi jadącego dziś ok 10:20 w kierunku Dąbrowy Górniczej DK94 awaryjne były:)

pozdowienia dla czarnej 147 SM łapki były a wczoraj 147 SJ na a4 w kierunku katowic były lampki ;)

Pozdrowienia dla kierownika czarnej 159 SG z ramkami jadącej za mna w Gliwicach :)

Pozdrowienia dla kierowcy 156 na ramkach, który zaparkował koło mnie pod lidlem w świonach:)

pozdrowienia dla kierowcy czarnej 147 rej chyba KMY...... stojącej dziś na światłach około 17.30 na Powstańców wielkopolskich w Krakowie.Łapki były :)

Pozdrowienia dla Oscara, jechałem obok Ciebie na S1 w Pszczynie w piątek koło 22 (skodą:P pewnie dlatego nie zauważyłeś)
oraz
Pozdrowienia dla Weroniki, widzianej na rondzie w Pszczynie w niedziele koło 21:)

pozdrawiam kolege w srebrnej 147 na ramkach spotkanego w Tarnowie w sobote po godzinie 16 na ul. Krakowskiej pod auto centrum:) pomrugane:D i kolege w czarnej 147 spotkanego tez w Tarnowie na ul. Slonecznej w sobote albo niedziele:D ktory sie mocno ogladal za moja Gtv:D Szerokosci Panowie:D

Pozdrawiam kierowcę 147 i Giuletty co mi nie odmachali, oraz pozdrawiam kolegę na ramkach w 147, który tak machał że prawie dach sobie podniósł :)

Wszystko na drodze Mikołów - Tychy .

Pozdrowienia dla Oscara, jechałem obok Ciebie na S1 w Pszczynie w piątek koło 22 (skodą:P pewnie dlatego nie zauważyłeś)
oraz
Pozdrowienia dla Weroniki, widzianej na rondzie w Pszczynie w niedziele koło 21:)

W niedzielę koło 21 to ja w domku byłam więc nie mnie widziałeś ale po okolicy kręci się klon mojej :) ale serdecznie pozdrawiam :)

pozdrawiam kolegę na ramkach w 147, który tak machał że prawie dach sobie podniósł :)
To byłem ja, jeśli to było ok. 9:00 ;)
Pozdrawiam właściciela srebrnej GT SK 48... z ramkami która stała w Gliwicach obok nowej hali sportowej polibudy, a także 2x 156, srebrna i niebieska Mikołowie ok 16, pomachane odmachane :)

Pozdro dla AR 159 na rejestracji KT36890 czy KT38690?? Jakoś tak ;) Dzisiaj w Krk koło 15 na ulicy Stanisława Moniuszki.

- - - Updated - - -

A i na tej samej ulicy zaparkowana i tu nie wiem jak opisać kolor.. 156 kombiaczek KR190CW :P

Amortyzatory
Powrót