Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
pozdro dla wiedzmaka co przebrał sie za mikolaja i przyjechał mnie odwiedzic hahah

Tylko z prezentem było trochę licho :-P

Pozdrawiam kobielczaka widzianego w zabrzu na stalmacha. Pomrugane :-P :-P

Wysłane z mojego HTC One S

Pozdrawiam "złotą" Alfę 159, SBI tablice, wczoraj w nocy za Bielskiem w kierunku Pszczyny, niestety ale koledze widziałem fotoradar zdjęcie cyknął :/ Ale też się dziwiłem co tak zapiernicza w tym miejscu jak fotoradar jest...
Ja jechałem w Mitsubishi Outlanderze niestety (albo i na szczęście bo w górach Alfa by nie dała rady :D )

pozdro dla bordowej 156 mijanej przed chwila w ketach. nie widzialem ramek bo slonce swiecilo ale widzialem ze kjolega machał :)

Pozdrawiam srebrna 156 zaparkowana wczoraj na przeciwko McDonalda na pilotow, KR 72xxE

Czyja srebrna 156 SCI 496XX na ramkach stała wczoraj w Sferze w Bielsku na 4 piętrze o 19.00?

a ja pozdrawiam wiedzmaka spotkanego wczoraj w B :D

Pozdrawiam kolegę z ciemnej 156/166 (nie jestem pewny na 100%), który pozdrawiał mnie w sobotę ok 15 godziny w okolicach Puszczy Niepołomickiej.

Jechałem srebrną 159.

Pozdrawiam kierownika/kierowniczkę czerwonej AR 166 SG****G zaparkowanej wczoraj wieczorem przy pubie Gondola w Dąbrowie Górniczej. Przejeżdżałem obok wracając z uczelni ;)

Misia a to widze ze mamy kolejna 156 w Cieszynie. Po drodze do pracy mijam dwie srebrne. Jedna parkuje kolo kosciola na pastwiskach (SW) a druga zaraz za mostem w zebrzydowicach jadac od strony cieszyna (sedan), Widziałem tez juz ze 3 Mito na SCI blachach.

Czy jest możliwe aby Dziaru jechał w piątek swoja czarną 155 po A4 w Katowicach?
W każdym razie tablice ST były

Bo to jest najlepszy moment ;) zgodnie z prawami murphiego ;) jesli cos moze pojsc nie tak napewno pojdzie :P

Ktos dzis jechal czerwona GT przez Tychy (Czulow) kolo 17:30?;] Pozdro!

Pozdrawiam czerwoną 147 po lifcie z blachami KCH... bez ramek, która wpierdzieliła się przede mnie na zwężeniu pomiędzy Fiatem a Bieruniem koło 22:15. Były długie i awaryjki, ale chyba w formie podziękowań za wpuszczenie.

Pozdrawiam kolegę Macko w 147 mijanego rano w Nawojowej. Niby zima, ale gdzie zapodziałeś te wielkie pomarańczowe felgi? ;)

pozdrowienia dla dwu czarnych 156 dzisiaj w Piekarach Śl. Brzezinach, jedna SO... (chyba) wyjeżdżała z Orlena, a druga SPI... na klubowych ramkach z duuużym spojlerem na tylnej klapie przejeżdżała tamtędy chwilę później, widziałem jak kolega chyba machał ;)

Amortyzatory
Powrót