Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
a ja pozdrowie sobie wszystkie alfy mijane dzis na trasie pszczyna opole niemodlin nysa|:) kilka nawet lapki byly:)

Pozdrowienia dla kierowcy w czarnej 159. Widzielismy się 13.07 na skrzyżowaniu w Brzeszczach, os. Paderewskiego. W sumie ostatnio mamy przyjemność dość często się widzieć :)
Również pozdrawiam :)
Pozdrowionka dla właściciela czarnej GTV na czerwonych telefonach (ramki Alfaclubu) stojącej wczoraj koło 19 w Biskupicach k/ Wieliczki. My jechaliśmy zieloną ibizą z nosami przylepionymi do szyby ;)

pzdr dla białej 147, która wczoraj stała na skrzyżowaniu Andersa z Partyzantów ok. godz. 19 - rameczki były więc klubowicz....

oraz dla srebrnej/stalowej (chyba 164) na blachach SZY która stała wczoraj nad jeziorkiem Żywieckim na zaporze przy zajeździe, również na ramkach klubowych

pzdr

Aaa... To widać jacyś biedacy - bo Ferrari w kolekcji nie mają.. :P eh.. plebs.. :P hahaha :D

No wiesz... Idziesz, mówisz że chcesz Porsche, płacisz i dostajesz. Tak samo z Lambo i Viperem. Żeby kupić Ferrari to trzeba się trochę postarać i jakieś testy przejść jeśli się nie mylę :D
Poza tym niektórym troszeczke brak motoryzacyjnego gustu bo mając tyle $$$ kupują niemieckiego woła i Ałdi ;P Ja miałbym zupełnie inne typy ;-)
Koniec OT Kolego bo zaraz nas zrugają ;-)

pozdrówki dla srebrnej 164 blachy z SH - widziana na rogu Miarki i Chorzowskiej ;-)

oraz dla srebrnej/stalowej (chyba 164) na blachach SZY która stała wczoraj nad jeziorkiem Żywieckim na zaporze przy zajeździe, również na ramkach klubowych

To moze ja byłem bo często jestem na zaporze w tresnej:)
Pozdrowionka

Pozdrawiam wlasciciela ciemnej 166 na ramkach, widzianego dzisiaj rano kolo 9:20 na rondzie Matecznym. Z tylu wiozles duzego psa :)

pozdrawiam właściciela granatowej 166 na klubowych ramkach widzianej wczoraj popołudniu w BB na parkingu kolo bloku przy Wiśniowej 9

Ostatnią edycję dokonał moderator:
Również pozdrawiam :)
Pozdrowionka dla właściciela czarnej GTV na czerwonych telefonach (ramki Alfaclubu) stojącej wczoraj koło 19 w Biskupicach k/ Wieliczki. My jechaliśmy zieloną ibizą z nosami przylepionymi do szyby ;)

pozdrawiam również - wybaczcie ale nie zwracam uwagi na Ibizy ;)

Pozdrowionka dla czarnej 147 GTA widzianej pod szkołą muzyczna w Żywcu:) Często tam widuje kolege niezła fura:D

pozdrowienia dla nerwowego Pana z bordowej 145, który mnie "poganiał" dzisiaj na Śliwki w Gliwicach kolo 15;)

wow dzisiaj tego było :D :
- pozdro dla czerwonej 146 na blatach SLU droga - Lubliniec - Koszęcin
- i dla czarnej 146 STA w Tworogu,
- i dla granatowej 156 w TG
:-)

Pozdrowionka dla czarnej 147 GTA widzianej pod szkołą muzyczna w Żywcu:) Często tam widuje kolege niezła fura:D

witam kolege :) miło mi że drugi raz zostałam "chłopem" ...bo kobiety przeciez nie mogą jezdzic GTA :D tam codzien podjezdzam,stoje ,bo pracuje obok galerii...:) hmmm domniemam ze nie po wyglądzie zostałam nazwana kolega...:D raczej nie ma problemu ze mną zeby odróżnic :D pozdrawiam

pozdrawiam czarna Alfe 159 KOS w Czechowicach około 14:00 ( chyba RYDZU) oraz , śliczną Blondynkę w 147 również czarna w Bestwinie 14:10 .

Pozdrawiam kolegę ze srebrnej 156 STA, na którego trąbiłem dzisiaj w TG przed 19, na skrzyżowaniu sienkiewicza i powstańców śląskich, jak wystraszyłem to przepraszam, ale inaczej kolega by mnie nie zauważył ;D

witam kolege :) miło mi że drugi raz zostałam "chłopem" ...bo kobiety przeciez nie mogą jezdzic GTA :D tam codzien podjezdzam,stoje ,bo pracuje obok galerii...:) hmmm domniemam ze nie po wyglądzie zostałam nazwana kolega...:D raczej nie ma problemu ze mną zeby odróżnic :D pozdrawiam

Oj przepraszam bardzo myślałem że to jakiś gość jeździ tą 147:) Jeszcze raz bardzo przepraszam:( głupio mi:o Ale fura niezła szacun:cool: Często też widuje Panią jak stoi Alfiką pod Tosem:)

Amortyzatory
Powrót