Hans
Nowy
- Auto
- Alfa Romeo 156 2,4JTD 140KM `01 była jest Honda Civic VII
Pozdro dla 156 SW widzianej wczoraj koło 0:40 na Murckowskiej rej. SPS światełka były 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Pozdrawiam kierownika Crosswagona widzianego wczoraj koło 19 podczas spaceru na Szpitalnej w KRK. Tak się na te piękne oflagowane lusterka zapatrzyłem, że ani blach (ramki chyba były), ani dokładnie koloru (jasny) nie zakonotowałem
ooo witam!! no ładnie poszedłeś lewym pasem, chciałem gonić, ale moim boxerem to nie bardzo hehehe!!
Wcześniej wydawało mi się, że takie lusterka to gruba przesada... ale jak tylko zobaczyłem Twoje, to z miejsca zmieniłem zdanieTo jaKolor srebrny. Teraz często się tam krece w zwiazku z rozwojem firmy i nowym oddzialem
Nie mam jeszcze wjazdówki na strefe B, a panowie parkingowi juz mnie kojarza (i nie lubia) wlasnie po lusterkach!
To jaKolor srebrny. Teraz często się tam krece w zwiazku z rozwojem firmy i nowym oddzialem
Nie mam jeszcze wjazdówki na strefe B, a panowie parkingowi juz mnie kojarza (i nie lubia) wlasnie po lusterkach!
ozdrawiam kolegę z granatowej belli, (oczywiście rameczki były)..... który dzisiaj koło Famuru zatrzymał sie i przepuścił mnie na pasach