Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdro dla 156 SW widzianej wczoraj koło 0:40 na Murckowskiej rej. SPS światełka były :D

Pozdrowionka dla Państwa Magierów, Wojtka w EVO i Pitera? (nie widziałem czy były alu w tej 147 czy nie..) widzianych dziś w Pszczynie na wyjeździe ze stacji Shell... :)

jo pozdrawiam Jareckiego widzianego dziś na Piotro łapki były*:) oraz Pozdro dla teirsa mijanego przed chwilą w lesie Murckowskim jo jechoł Golfem ale chyba ześ mie poznoł :D

Ostatnia edycja:
a ja pozdrawiam kolege w czerwonej 147 mijanego dzis w sosnowcu, lapki byly
kolege w przedfl 156 mijanej na przejezdzie w bieruniu, rowniez swiatelka i lapki byly
i dla kolegi w czarnej 159 kombi jadacego z przyczepka mijanego kolo dworca w oswiecimiu, bez ramek ale pomachane z obu stron :)

Pozdrawiam kierownika Crosswagona widzianego wczoraj koło 19 podczas spaceru na Szpitalnej w KRK. Tak się na te piękne oflagowane lusterka zapatrzyłem, że ani blach (ramki chyba były), ani dokładnie koloru (jasny) nie zakonotowałem

To ja :) Kolor srebrny. Teraz często się tam krece w zwiazku z rozwojem firmy i nowym oddzialem :P Nie mam jeszcze wjazdówki na strefe B, a panowie parkingowi juz mnie kojarza (i nie lubia) wlasnie po lusterkach!

Pozdrawiam chyba Rydza bo czarna 159 na blachach KOS, z którym mijałem się w piatek ok 18 w Żarkach, łapki były z obu stron.

To ja :) Kolor srebrny. Teraz często się tam krece w zwiazku z rozwojem firmy i nowym oddzialem :P Nie mam jeszcze wjazdówki na strefe B, a panowie parkingowi juz mnie kojarza (i nie lubia) wlasnie po lusterkach!
Wcześniej wydawało mi się, że takie lusterka to gruba przesada... ale jak tylko zobaczyłem Twoje, to z miejsca zmieniłem zdanie ;)

Pozdrówka dla Przemek12341183 widzianego dzisiaj na drodze wolbrom-olkusz awaryjki były,pogaduchy na cb również
ech piękna ta twoja julka i te światełka stopu zakręcone:)

pozdrawiam Cię w takim razie kolego - widziałem Twoją Q4 zaparkowaną pod blokiem na Solskiego, czasem też tam bywam - masakra z parkingiem :)

Właścicieli:
166 srebna KOL...i białe mito SO...na podziemnym SCC ok 16.30, wizytówki za wycieraczką :)

Pozdrawiam kolegę z granatowej belli, (oczywiście rameczki były)..... który dzisiaj koło Famuru zatrzymał sie i przepuścił mnie na pasach:)

To ja pozdrowie Prestona którego nie widziałem, ale widziałem jego 159 dziś w Libiążu ok 17 pod Brico Marche.

ozdrawiam kolegę z granatowej belli, (oczywiście rameczki były)..... który dzisiaj koło Famuru zatrzymał sie i przepuścił mnie na pasach

O której to było godzinie? :)

Ja pozdrawiam srebrna 145/146, która o godzinie 13:45 wjeżdżała na ul. Bochyńskiego od strony Katowic i skręcała w prawo w stronę Silesii.

Dzisiaj wieczorem kolo 19-20, zaparkowalem na parkingu podziemnym w centrum handlowym Bonarka w Krakowie obok bialem Giulietty. Jak wrocilem, juz jej nie bylo. Ktos z forum?

Pozdrawiam kolege który parkował wczoraj w krakowie na Ul Barbary 14 (Nowy Bieżanów) Widzialem ramki klubowe wiec pytam ;) Ktos z forum ?

Amortyzatory
Powrót