Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
pozdowienia dla bociana , ktory dzisiaj rano na Staszicu mi pomachal i chwile pogadalismy:)

pomachał , podszedł , pogadał , potym pomachał zaś jak już jechalimy swoimi AR
zawsze to miły akcent z rana po nocny szychcie

Pozdrowienia dla brera21 ,która czekała na zielone światło na 3 maja ok 14 :30 :)

pozdro dla kierownika 156 SW rej KOL (chyba grafitowa, szara - coś takiego, ciemno było) widzianej wczoraj, tj 09.02 o 6:20 na światłach pod Micro Hutą

pozdro dla Kierowcy czerwonej 145 SBI , ramki byly stojacej na parkingu przy Hali sportowej w Tychach o 17 ;)

pozdro dla Kierowcy czerwonej 145 SBI , ramki byly stojacej na parkingu przy Hali sportowej w Tychach o 17 ;)
A dzięki, również pozdrawiam choć nie widziałem:D Wpadłem popatrzeć na mecz.

Pozdrawiam 147 spotkaną na rondzie w Czechowicach o 18:20. Awaryjne zauważyłem, ale zdążyłem tylko potrąbić:D

auto stalo troszke nizej na parkingu;) rowniez wpadlem popatrzec i pokibicowac z trabeczka ;P

Dziś o ~ 9.00 rejony Sosnowiec/Mysłowice (rondo) ul Powstańców dokładnie :)

Wydaje mi się, że kierowca Alfy 145/146 (nie patrzyłem dokładnie ) i chyba zielonej machał :)
Pozdrawiam

Pozdrowienia dla seledynowej (chyba taki miała kolor) 156 na blachach SPI i płetwą z tyłu :)
Widzianej na ul Bochyńskiego w Katowicach po godzinie 1:00 :)

Kierownika z pięknej (ale auto wypucowane :D ) czarnej 159 sw jakąś godzinę temu na drodze od Peugeota Lemira w DG w stronę Będzina :) ode mnie awaryjki kolega tez :) pozdrawiam:)

Pozdro dla kierowcy i jego ładnej pasażerki ze srebrnej 156 z parapetem na klapie czyli takiej jak moja;) widzianego dziś w Krakowie na prądnickiej, pomachali ja też oraz dla kierownika białego Mito i srebrnej 156 SW którzy kręcili się dziś po rynku podgórskim.

Pozdrowienia dla kierowcy/kierowniczki 147, na rejestracji TOS, widzianej dziś na granicy Sosnowiec/Jaworzno.

Pozdro dla Pfourul-a który dziś leżał obok mnie na wersalce :D hahaha :)

Pozdrawiam oramkowaną srebrną 156 widzianą wczoraj koło Lidla w Łabedach. Nie machałem, bo byłem pieszo ;)

Vickyss, czy to nie Ciebie widziałem wczoraj pod M1 w Czeladzi wieczorem szukającą miejsca parkingowego? ;] Jakoś około 19? A jak nie to kogo innego w 147 na klubowych ramkach? Awaryjne puściłem :D Pozdro w każdym razie :)

Wczoraj widziana 145 na ramkach jak wyjeżdżała z SCC koło godz. 20 dokładnie wyjazd przy torach mrugnąłem długimi ale kolega chyba patrzał czy tramwaj nie jedzie.

Amortyzatory
Powrót