Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
A ja pozdrawiam dwie alfy.

159 - widziana koło makro w DG, skręcała w lewo (jadąc w strone katowic)
156 - którą często widze zaparkowaną na osiedlu Curie w Sosnowcu.

Pozdro dla 156 na klubowych ramkach zaparkowanej na ulicy Krzywdy w Krakowie około godziny 12 ;)

Pozdrawiam srebrną / szarą (?) oramkowaną 156 widzianą dzisiaj na Przyszowskiej w Gliwicach. Migałem długimi, ale kierowca chyba nie bardzo wiedział o co chodzi, bo nie odmigał.

Pozdro dla srebrnej 156, Dobrego Pasterza, Kraków. Odmachałem, ale późno chyba :)

Pozdrawiam grafitową (? - ciemno było) 159 KOS... z którą się minąłem około 21:20 na skrzyżowaniu koło Policji w Bieruniu. Mrygnąłem długimi ale bez odzewu.

Jak czarna i zaparkowana tylem, tak, zeby buzke bylo widac, to moja. Niestety po pieronie brudna, bo i pogoda taka a nie inna.
A swoja droga gratuluje koledze nikolaromeo otwarcia nowej restauracyjki!
Mariacka 25, len arte, cucina italiana:)
Przechodzilem obok, bo sie spieszylem ale wyglada super w srodku. Ma klimat!

Adam

Jak czarna i zaparkowana tylem, tak, zeby buzke bylo widac, to moja. Niestety po pieronie brudna, bo i pogoda taka a nie inna.
A swoja droga gratuluje koledze nikolaromeo otwarcia nowej restauracyjki!
Mariacka 25, len arte, cucina italiana:)
Przechodzilem obok, bo sie spieszylem ale wyglada super w srodku. Ma klimat!

Adam

Dzięki za reklamę Adam! :) Mamy włoskiego kucharza, piec opalany drewnem, a wszystkie składniki sprowadzamy z Włoch. Na ścianie wisi oczywiście kilka zabytkowych Alf! ;) Wszyscy Alfaholicy bardzo mile widziani!! :)

Pozdrawiam spotkanego dziś na BP w Tarnowskich Górach posiadacza dwóch alf 166, niestety nie jest zarejestrowany na forum, ale podczas rozmowy namawiałem go by to jak najszybciej zrobił, mam nadzieje skutecznie!:D

pozdrawiam wlasciciela chyba czarna (albo granatowa - ciemno bylo) 145 rej SI zaparkowana w Michałkowicach na parkingu osiedlowym.

pozdrawiam właściciela zielonej 159 na rej DW, zaparkowanej nieopodal kina CINEMACITY w Katowicach na Gliwickiej :) alfa widziana w piątek ok 17.00

Pozdrowienia dla kierownika ciemnej 159 na ramkach z rejstracjami DW co grzebal przy jakims puncie na orlenie w pszczynie kolo mc donalda. ja tankowalem sluzbowegp kangoo.

Haha, pozdrawiam również, to ja byłem, kupiliśmy Punciaka GT, który zagotował się kilometr po wyjechaniu od sprzedawcy ;)

A ja pozdrawiam kierowce czerwonego mito w forum w gliwiach;] wspaniale zaparkowałeś przy wejsciu do forum z parkingu podziemnego;]

Amortyzatory
Powrót