Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdrawiam kierownika oramkowanej alfy 164 rej. SBI.... którego przed chwilą mijałem jak tankował na Lukoilu przy osiedlu karpackim ;)

Ja pozdrawiam jasną 156 FL oramkowaną, widzianą zaparkowaną za onkologią z Gliwicach,

Pozdrawiam właściciela czarnej 159 napotkanej dzisiaj na Kozielskiej w Gliwicach. Pomigane - odmrugane :)

to jo przepraszom kierownika 156 sw KOL dzisioj po 7 rano przy KWK Staszic
nie pomachałem bo zagadany byłech

Pozdrawiam właściciela 166 widzianego wczoraj w bąkowie koło godziny 14.10 - niestety szedłem chodnikiem, ramki były :D

A ja pozdrawiam oramkowana 156 w kolorze jasny kameleon :) obok ktorej pozwolilem sobie zaparkowac pod Fiatem, oraz stado niekumatych "posiadaczy" napotkanych na trasie Brzeszcze-Krakow-Brzeszcze, nikt nie odmachal :(

Pozdrawiam oramkowaną ciemnozieloną (?) 156, która zaparkowała dziś wieczorem naprzeciwko mnie przy Tesco na Łabędzkiej.

Pozdrawiam kierowce oraz pasażera 156 spotkanej dziś ok 11 pomiędzy Zabrzem a Przyszowicami. Oboje ładnie odmachaliście :D
Nie wiem czy wiecie, ale dwa samochody za Wami jechało piękne czarne Ferrari 458 Italia... :D

Pozdrawiam kierowcę białej Gulietty spotkanego dziś na światłach przy Kauflandzie w Tychach ok. 8 rano. Nie machałam, bo Pan jakiś taki średnio zainteresowany był... trochę dziwne, bo ramki alfaholików Julka miała!:) W każdym razie i tak było miło:)

Pozdrowienia dla Kierowniczki 147-ki widzianej dzisiaj k.18 na Opolskiej w Krakowie :) mrugnięcie było ;)

A ja pozdrawiam oramkowana 156 w kolorze jasny kameleon :) obok ktorej pozwolilem sobie zaparkowac pod Fiatem, oraz stado niekumatych "posiadaczy" napotkanych na trasie Brzeszcze-Krakow-Brzeszcze, nikt nie odmachal :(
Ja też pozdrawiam. Z daleka jak się już zbliżałem do samochodu to widziałem twoją 159. :-). Czułem się dumny, że takie auto stoi obok mojego :-)

Pozdrowienia dla Julki SB wczoraj na krzyżówce A480 z A5 kolo Giesen

Jeśli była czarna, to byłem ja - 15 września wracałem tamtędy do Polski. Rzeczywiście widziałem Mito, ale za późno się zorientowałem. Pozdrawiam serdecznie!

Nie Ty jeden mnie już namierzyłeś - R.Y.D.Z.U widział mnie jakiś czas temu w korku w Pszczynie :) - pozdrawiam!

A ja pozdrawiam kierowcę ciemnej Alfy w Tarnowskich Górach, dzisiaj około 15.30. Nie wiem jaka dokładnie Alfa bo niestety się zagadałem przez telefon stojąc na światłach i ojciec mi mówił że do mnie machano :D Tak więc bardzo przepraszam że nie odmachałem! Pozdrawiam serdecznie!

Pozdrawiam kierowcę białej Gulietty spotkanego dziś na światłach przy Kauflandzie w Tychach ok. 8 rano. Nie machałam, bo Pan jakiś taki średnio zainteresowany był... trochę dziwne, bo ramki alfaholików Julka miała!:) W każdym razie i tak było miło:)

hehe już ide z reklamacją do ojca :)
i pozdrawiam

Amortyzatory
Powrót