Widziany / widziana

Pozdrowienia dla Kierowniczki czarnej Giulietty która mi dziś pomachała obok Graffici!
Pani chyba nie do końca wiedziała o co chodzi.. ale miło, że odmachała :)

Z moich obserwacji są już dwie kierowniczki odmachujące/odmigujące w Giuliettach w Rzeszowie. Jest też jeden kierownik białej Julki, który za nic nie jest w stanie zrozumieć sensu migania i za każdym razem robi wielkie przestraszone oczy ;)

Pozdrowienia dla koleżanki w czarnej Alfie 147 RZE widzianej dzisiaj w Malawie... Pytanie do koleżanki trochę OT.... widzisz coś zza kierownicy? bo Ciebie średnio widać :D

pozdrowienia dla Załogi niebieskiej 166 RZE... widzianej dziś rano ok. 6:30 na krakowskiej :) migałem, machałem ale chyba nie zostałem zauważony... :(

Również pozdrawiamy machaliśmy ale zauważony zostałeś w ostatniej chwili!! P.s. to była niebieska 156 ale miło ze wygląda na 166!!! :P

156 mialo byc ale jakos wyszlo 166... nawet nie zauwazylem jak napisalem ;P

Pozdrowienia dla srebrnej 147 RZ mijanej dzisiaj w Giedlarowej o godzinie 20:08.

pozdro dla zakamuflowanego weloo mijanego dzisiaj na zaporze

Pozdrowienia dla kolegi z czarnej forum147 spotkanego dzisiaj na światłach przy ulicy Krzyżanowskiego;)

Ostatnia edycja:
pozdro dla kollegi z srebrnej alfy 156 po FL i kolegi z czarnej 147 spotkanych na drodze rzeszow-lublin :)

Pozdrowienia dla srebrnej 147 z klubowymi ramkami zaparkowanej dziś ok. 19:00 pod Grafiką.

Pozdro dla kierownika czarnej 156 gta sportwagon widzianą pod pkp ok 16 odmachane kulturka :)

Pozdro dla Suchego widzianego dziś na parkingu Tesco pod samym wejściem (coś po 11 było). Kto Ci reflektor wybił z prawej?? :D

PS. kawałek dalej stała 156 3.0 V6 za 7,5 koła.

Już jesteś na forum znaczy się wróciłeś z lotniska i meldujesz się na podpromiu??? :D

Amortyzatory
Powrót