Widziany / widziana

peugeotem 205 :) no bo ty mnie napewno nie widziałeś, wyjeżdzałem z bocznej a poznałem Cie po lotce i tylnich lampach :)

Pozdrawiam kolegę ze 156-ki niechcąco przytrzymanego dzisiaj przy wyjeździe ze świlczy;)

Również pozdrawiam, nie było tak źle :D Trzeba czasem furę przegonić!!

:D na początku myślałem żeby spróbować Cie gonić, ale teraz jak zobaczyłem (3,2 GTA Q2) to widze, że dobrze że nie zaczałem:P
Szacun;)

korzen ja raz tez probowalem go gonic jak jechalismy na placki po wegiersku ale zapomnialem ze akurat wyjalem z bagaznika drugiego TS napedzajacego tylnia os i odpuscilem ;)

Pozdrowienia dla kierownika czarnej 156 na numerach KDA **** stojącej często na Hanasiewicza, nie było klubowych ramek - wizytówka wylądowała za wycieraczką, zastanawiam się czy to ktoś od nas, albo czy ktoś zaglądnie do nas ;)

Pozdrowienia dla kierownika czarnej 156 na numerach KDA **** stojącej często na Hanasiewicza, nie było klubowych ramek - wizytówka wylądowała za wycieraczką, zastanawiam się czy to ktoś od nas, albo czy ktoś zaglądnie do nas ;)
a Ty juz masz klubowe?

ja sie jeszcze nie dorobilem ciekawe czy tez kiedys znajde wizytowke :P

A ja przedwczoraj jechałem z UK do Krakowa - A4rka i widziałem kilka Alf ale nikogo z forum najwyraźniej. Mimo wszystko pozdrawiam chłopa. Może to dlatego że leciałem o 2giej w nocy. Ale chyba i tak razem staliśmy 2 godziny w korku na A4 pod Opolem. Po stłuczce 4 samochodów zamknęli autostradę :D

Ostatnia edycja:
A ja pozdrawiam kieeownika jasno brązowej 146tki stojącej dziś przy 7mym LO ; )

pozdrowienia dla kierowcy srebrnej 147 RRS xxUY widzianej na parkingu przy ul. Lisa-Kuli obok OPTeam. Stałem zaraz za tylko przez chwilkę, ale ramki dostrzegłem ; )

pozdrowienia dla kierownika 146 na ramkach klubowych stojacej dzis ok.16, pod respanem.

Dziękuję i również ciepło pozdrawiam :)

Korzystając z okazji chciałabym również pozdrowić kierowcę ślicznej czarnej GT spotkanego w piątek przy poczcie na Starzyńskiego. Mam nadzieję, że już niedługo będzie rozpoznawalny po naszych ramkach ;)

Pozdrowienia dla właściciela srebrnej 156 RJA.... na klubowych ramkach stojącej cały dzień w sobotę na parkingu pod PRz;) PS pewnie nie przypadkowo stanąłeś bliżej mnie;D

Pozdrowienia dla właściciela 156-ki RJS, który minął mnie na BP na Powstańców jak czekałem w kolejce do myjni :)

pozdr dla wlaściciela srebrnej 156 RJA ..., która wczoraj urządziła spota ze srebrno-niebieską 159, (ich nie pozdrawiam) przy zjeździe na Malawe koło Auchan.

;)

Amortyzatory
Powrót