Widziany / widziana

Co za sk....syn! Poj..ów nie sieją sami się rodzą. Tylko na policję wraz z filmem zgłosić.

Co co ludzie żrą ,że tacy agresywni

Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka

Dużo u was Alf, pozdrawiam tego pana- łapka była
Nowy obraz mapy bitowej (2).jpg
LB ..... złote lub coś w ten deseń felgi

Tego też, ale łapki nie było, ale jakoś zacnie wyglądała
Nowy obraz mapy bitowej (4).jpg

Tu to lepiej żeby nie była QV, bo ciepłe kluchy potem wyszło, jak ten tandem mnie dogonił
Nowy obraz mapy bitowej (3).jpg

Ale najbardziej będę pamiętał tego barana
LB 30811.jpg
Nowy obraz mapy bitowej (2).jpg
A to nie wszystko, mam materiał na odebranie prawka i obserwację psychiatryczną dla tego jegomościa- dawno takiego idioty nie spotkałem

Ostatni raz byłem w Lublinie 4, ba już blisko 5 lat temu, remont był wtedy 400 metrów dalej,a dziury takie same jak wtedy :edziahaha:
Nowy obraz mapy bitowej (2)2.jpg

Ostatnia edycja:
I ciężko było do mnie zajechać?:mad:

C...w to nieco z boku [emoji14]
Mało czasu ostatnio mam- 5 dni wolnego, a dopiero dziś dałem rady odebrać taborety i szybko do domu.
Poza tym Alfa nie wygląda najlepiej, wstyd pokazywać :cool:

Ostatnią edycję dokonał moderator:
Założył bym okulary

Kylo1986 , pierwsza 156 to brejdaka mojego chyba na ( marchewkowych felach ja to nazywam)

Czyja taka ładna166 V6 stoi w motodelcie?
Biała 147 wygláda ekstra .

Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka

w sobotę jeszcze żadnej białej nie było :P
za to było innych Alfów jak mrówków ;)

Ta LCH to 3.2 ale jej już chyba nie ma ale też fajna

Dziś chyba jakiś przypadkowy zlot 159 był w okolicach CSK. Sedan na Radziszewskiego, ładna Ti czerwona SW na parkingu podziemnym i jeszcze ze 2 w okolicy. Pozdrawiam. :)

Ostatnia edycja:
Pozdrawiam kierowcę i pasażerkę z białej Alfy 159 SW z ciemnymi kołami (felgi chyba z Giulietty "turbiny"?) mijaliśmy się dwa razy w niedzielę i dzisiaj dwa razy na rondzie ze zjazdem nad zalew w Biłgoraju. Ładny kolor :) Ja jechałem czarną 159 z grilem pomalowanym na czarno :)

Ostatnia edycja:
Pozdrowienia dla kierowcy Alfy 159sedan oramkowana LU zaparkowania okolice Soliny, koło punktu widokowego naprzeciw tamy.

Amortyzatory
Powrót