Widziany / widziana

Pozdrowienia dla kierowcy klubowej srebrnej 156 SW widzianej dziś o 13:30 na placu śreniawitów (jadącej z cieplińskiego w stronę mostu zamkowego)

Pozdrowienia dla właściciela/właścicielki czarnej 147 FL z czerwoną tapicerką na klubowych ramkach (końcówka H) zaparkowanej dziś około 14:00 na Mickiewicza

Ostatnia edycja:
pozdrowienia chyba dla Pawła dbh widzianego pod rampa w Dębicy na ul.Głowackiego.Odmrugane i pomachane.Gadalem przez tel.wtedy i padal deszcz i nie widzialem dokladnie kto jedzie(srebrna 156)

Pozdrowienia dla kierowcy niebieskiej 156 RKL z ramkami, widzianej zaparkowaną w Ostrowach Tuszowskich.

czyja czarna 156 sedan z tylnymi lampami ala leksus stoi przy cmentarnej obok cmentarza żydowskiego??
Nikt się nie przyznaje... Nie raz i nie dwa pozdrawiałem..

Tymin nie stałeś dzisiaj przed 21 zaraz w Nowym świecie i nie rozmawiałeś z kimś? :>

Pozdrowienia dla kolego w 147 TOS widzianego wlasnie kolo reala

Wysyłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2

Tymin nie stałeś dzisiaj przed 21 zaraz w Nowym świecie i nie rozmawiałeś z kimś? :>

Tak właśnie stałem i gadałem z kolegą. Minęliśmy się ? Jeśli nie poznałem to sorrki. Pozdrawiam.

Przy okazji pozdrawiam zamyślonego kierownika w srebrnej 156 (z ramkami i naklejką na drzwiach z klubem jeździeckim) za którym jechałem od hotelu Rzeszów i jeszcze chwilę przez ul. Krakowską, aż do Przybyszówki. Mrugałem, wychylałem się do lewej linii - jednak bez odzewu :(

Ostatnia edycja:
Tak właśnie stałem i gadałem z kolegą. Minęliśmy się ? Jeśli nie poznałem to sorrki. Pozdrawiam.

szedłem zamyślony i taki bez życia w sobie i dopiero jak doszedłem na mieszkanie to mnie oświeciło skąd znam tę twarz :D

pozdrowienia chyba dla Pawła dbh widzianego pod rampa w Dębicy na ul.Głowackiego.Odmrugane i pomachane.Gadalem przez tel.wtedy i padal deszcz i nie widzialem dokladnie kto jedzie(srebrna 156)

tak to ja, sorki ze nie odpisalem na sms.
pzdr

Pozdrawiam Słowika widzianego kolo mostu zamkowego (łapki były) oraz Pania w ciemnej 145 widzianą przy podpromiu pomachane było 8.11.2013

pozdrawiam Piotrka i niebieską alfę 156 sw z ramkami widzianą w piątek w Rzeszowie na wysokości Nowego Świata ok. 18.30 (Anka lub Daniel)? :D

Również pozdrawiam wracalam a pracy!!!!

Pozdro dla MALEGO widzianego w Bliznym ok 15

Wysłane z mojego HUAWEI Y300-0100 przy użyciu Tapatalka

Amortyzatory
Powrót