Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Pozdrowienia dla kierowcy klubowej srebrnej 156 SW widzianej dziś o 13:30 na placu śreniawitów (jadącej z cieplińskiego w stronę mostu zamkowego)
Również pozdrawiamy w ostatniej chwili Cie zauważyliśmy!!!!Pozdrowienia dla Daniela (czy Anka była nie wiem, nie widziałem) mijanego dzisiaj ok 8:40 obok ZK w Załężu
![]()
Również pozdrawiamy w ostatniej chwili Cie zauważyliśmy!!!!
Nikt się nie przyznaje... Nie raz i nie dwa pozdrawiałem..czyja czarna 156 sedan z tylnymi lampami ala leksus stoi przy cmentarnej obok cmentarza żydowskiego??
Tymin nie stałeś dzisiaj przed 21 zaraz w Nowym świecie i nie rozmawiałeś z kimś? :>
Tak właśnie stałem i gadałem z kolegą. Minęliśmy się ? Jeśli nie poznałem to sorrki. Pozdrawiam.
pozdrowienia chyba dla Pawła dbh widzianego pod rampa w Dębicy na ul.Głowackiegdmrugane i pomachane.Gadalem przez tel.wtedy i padal deszcz i nie widzialem dokladnie kto jedzie(srebrna 156)