Widziany / widziana

Dziękuję i przykro mi z powodu Twojej Włoszki

- - - Updated - - -

Prawie że nasze małżeństwo (to na papierze i to alfowskie) lekko się z powodu tego remontu chwiało w posadach

Ja pozdrawiam wszystkich (kierowników, kierowniczki - pięknych włoskich samochodów Alfa Romeo), spotkanych i tych co spotkam. Wróciłem na drogę po miesięcznym remoncie. Było trudno bez Ali. ALE ......
FRAJDA ...
Pozdro

bardzo śmieszne, po prostu bardzo śmieszne! innym włochem! teraz fiata punto wypatrujcie jak bd mrugał :D!

No to mrugaj Punciakiem jak mnie będziesz gdzieś widział:)
PS Hubert jesli wina leży nie po Twojej stronie i naprawa będzie z ubezpieczenia OC sprawcy do oddaj Alfę do ASO Alfy w Miłocinie zrobią Ci na nowych gratach i będzie git - jeśli chcesz mieć w miarę to ogarnięte i wyrwiesz może jakieś auto zastępcze za free.
Ja tak miałem:)

i zrobia mu szkode calkowita bo wartosc naprawy przekroczy 100% wartosci pojazdu

Pozdrowienia dla Julki Piotrixa widzianej dzisiaj przed 7 koło torów za Albertowem:D niestety w tej mgle nie zobaczyłem kierowcy i machałem z Fiata Scudo.

Pozdrawiam kierowcę zielonej 156 sedan, RJS, z tylu ramki klubowe obok którego zaparkowałem wczoraj pod Millenium Hall po 16.

Wysyłane z mojego HTC One S za pomocą Tapatalk 2

Pozdrowienia dla set669 widzianego ok. 11:00 kolo ASO fiata i kierownika ar156 rze ktory przed momentem stal za moja TI na Legionow :P

Wysłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 4

Pozdrawiam Ultraviolet widziana pod blokiem i 156 sw widziana również pod blokiem krakowska 18g dzisiaj koło 14 :)

Pozdrawiam serdecznie dwóch Klubowiczów-czarnej 156 SW zaparkowanej pod jednym z bloków przy Krakowskiej 18 i czarnej 146 wyjeżdżającej spod Nowego Świata dziś w okolicach 12.30. Nie pomachane i nie pomrugane bo spacerowałam z psem, ale ciepło o Was myślę:cool:

Pozdrowienia dla Tymina widzianego dzisiaj (a raczej jego 4 kółeczka) pod Lidlem na krakowskiej ok 13 ;)

A, dzięki Alfa też pozdrawia ;). Zajechałem do Lidla po sobotnie browarki, co by przy Alfie się lepiej dłubało:moil: - zmienione światła z przodu i szybka już nie opada z tyłu w drzwiach.:elefant:

Pozdrowienia dla Agnieszki C :) patrzyłaś się na mnie i mnie nie widziałaś ok 16.30 pod Grafficą. Michałem skakałem i nic...

Wysyłane z mojego HTC One S za pomocą Tapatalk 2

Pozdrowienia dla Agnieszki C :) patrzyłaś się na mnie i mnie nie widziałaś ok 16.30 pod Grafficą. Michałem skakałem i nic...

Żartujesz?! A gdzie byłeś? no to komu mrugałam długimi, jak tylko weszłam w zakręt na Jagiellońskiej? Nie Tobie?! :hmmmm:

Przechodziłem przez przejście dla pieszych na Mochnackiego, a Ty zatrzymałaś się przy tym "rondzie" koło grafiki, żeby nie blokować przejazdu, bo dalej był koreczek przed światłami stronę Jagiellońskiej :) patrzyłaś się w moją stronę, ale brak reakcji :P

Przechodziłem przez przejście dla pieszych na Mochnackiego, a Ty zatrzymałaś się przy tym "rondzie" koło grafiki, żeby nie blokować przejazdu, bo dalej był koreczek przed światłami stronę Jagiellońskiej :) patrzyłaś się w moją stronę, ale brak reakcji :P

Aaaaa to wiele tłumaczy! Jechałam do lekarza i przestraszyłam się, że jest jeszcze gorzej niż myślałam. Czyli wszystko o.k. - mrugałam chyba Weloo (za szybko było więc tak na pewno to nie wiem), a Ciebie nie widziałam, bo ja generalnie za obcymi facetami, to raczej się nie rozglądam ;), a bez Alfy, to już w ogóle są bez szans na przyuważenie! :P Pozdrowionka :wavey:

A ja pozdrawiam Kolege ze 156 na Rzeszowskich blachach która stała na trawniku w czasie Giełdy Birofilistycznej w Tychach :)
czyżby Alfaholik siedział przy stoliku po sąsiedzku i sprzedawał Piwko z browaru Rzeszowskiego?
Alfe zauważyłem przy odjeździe dopiero :(

Pozdrowienia dla kierowniczki (właściciela siedzącego obok?) srebrnej 156 na rzeszowskich blachach mijanej w Giedlarowej ok godz 16.

Amortyzatory
Powrót