Hundzflot7
Nowy
- Auto
- AR 159 SW 2,4 jtdm Q4 08', AR 147 1.9 jtdm 04'
pewnie pomyliłem, dzisiaj jestem nie do życia, może to było samo rz?
hihi 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
pewnie pomyliłem, dzisiaj jestem nie do życia, może to było samo rz?hihi
![]()
Pozdrowienia dla srebrnej 147 na ramkach, widzianą na światłach obwodnicy Ropczyc koło 18 mrugałem, kombinowałem ale zero odzewu. hmm mam nadzieje że nikogo nie wystraszyłem![]()
Macku nie pomykales dzis przypadkiem w strone Dębicy ok.15:20??Jechalem w strone Ropczyc i w Luizjanie(Lubzinie) mijalem sie z podobna do Twojej alfa.Nie zdazylem zauwazyc czy na ramkach czy nie.Jezeli to byles Ty to Pozdrawiam,a jezeli to nie Ty to rowniez Pozdrawiam z tym ze Tamta osobe![]()
Czyżbyś Hundzflota upolował ?
Mnie nikt póki Czarnego i DBH nie upolował. Za szybko przemykam przez okolice :crazy_pilot:
Czyżbyś Hundzflota upolował ?
Mnie nikt póki Czarnego i DBH nie upolował. Za szybko przemykam przez okolice :crazy_pilot:
srebrną 147 to raczej nie jai jak już coś to jechałem do Dębicy ale o 18.40
i nie przez obwodnicę bo silnik jeszcze był zimny to nie było po co
i btw. jeździ 147 na RRS na ramkach ale jest bez odzewu bo ona nawet parkuje u mnie pod pracą dość często.
wiec to pewnie o tą alfę chodzi, może pożycza od kogoś a my ją stresujemy i straszymy:girl_wacko:
Dominiku ja to najczesciej Ciebie namierzam w Jubilatce jak jestes bez Lucyny bo wtedy jestes najwolniejszy i latwo Cie przyuwazyc
.Tak na marginesie mam do Ciebie pytanko.Moglbym podjechac w ktorys dzien do Ciebie??Wpialbys mnie w FESa bo mi wyskoczyl blad VDS/Hill Holder.W sumie zniknal ale nie wiem co by to moglo byc-czujnik polozenia pedalu sprzegla,przelacznik na pedale hamulca,modul VDS/HH,centralka wtryskowa.Ponoc wszystko to moze byc.Pozdrawiam