• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Widziany / widziana

pewnie pomyliłem, dzisiaj jestem nie do życia, może to było samo rz? :D hihi :)

Pozdrowienia dla właściciela srebrnej 156 1,8 TS spotkanego u Marcina na weselu:D

Pozdrowienia dla kolegi, którego nicku nie znam, ale spotkaliśmy się dzisiaj na BP w Lubartowie. Pogadane :)

ps. zapomniałam powiedzieć, że masz ładne chryzantemy :D

Pozdro dla Lobov'a widzianego dzisiaj parę minut po 8 w Woli Dalszej koło wiaduktu i dla czarnej (?) 147 RLA chyba na ramkach która jechała chwilkę później.

Macku nie pomykales dzis przypadkiem w strone Dębicy ok.15:20??Jechalem w strone Ropczyc i w Luizjanie(Lubzinie) mijalem sie z podobna do Twojej alfa.Nie zdazylem zauwazyc czy na ramkach czy nie.Jezeli to byles Ty to Pozdrawiam,a jezeli to nie Ty to rowniez Pozdrawiam z tym ze Tamta osobe:)

Pozdrowienia dla srebrnej 147 na ramkach, widzianą na światłach obwodnicy Ropczyc koło 18 mrugałem, kombinowałem ale zero odzewu. hmm mam nadzieje że nikogo nie wystraszyłem:D

Pozdrowienia dla srebrnej 147 na ramkach, widzianą na światłach obwodnicy Ropczyc koło 18 mrugałem, kombinowałem ale zero odzewu. hmm mam nadzieje że nikogo nie wystraszyłem:D

Czyżbyś Hundzflota upolował ? ;)
Mnie nikt póki Czarnego i DBH nie upolował. Za szybko przemykam przez okolice :crazy_pilot:

Macku nie pomykales dzis przypadkiem w strone Dębicy ok.15:20??Jechalem w strone Ropczyc i w Luizjanie(Lubzinie) mijalem sie z podobna do Twojej alfa.Nie zdazylem zauwazyc czy na ramkach czy nie.Jezeli to byles Ty to Pozdrawiam,a jezeli to nie Ty to rowniez Pozdrawiam z tym ze Tamta osobe:)

To nie ja:P Leciałem wczoraj na Dębicę, ale zielonym Jimnym w okolicy godziny 11:)

Mnie nikt póki Czarnego i DBH nie upolował. Za szybko przemykam przez okolice :crazy_pilot:

Dominiku ja to najczesciej Ciebie namierzam w Jubilatce jak jestes bez Lucyny bo wtedy jestes najwolniejszy i latwo Cie przyuwazyc:)
.Tak na marginesie mam do Ciebie pytanko.Moglbym podjechac w ktorys dzien do Ciebie??Wpialbys mnie w FESa bo mi wyskoczyl blad VDS/Hill Holder.W sumie zniknal ale nie wiem co by to moglo byc-czujnik polozenia pedalu sprzegla,przelacznik na pedale hamulca,modul VDS/HH,centralka wtryskowa.Ponoc wszystko to moze byc.Pozdrawiam

srebrną 147 to raczej nie ja :P i jak już coś to jechałem do Dębicy ale o 18.40 :D i nie przez obwodnicę bo silnik jeszcze był zimny to nie było po co :P i btw. jeździ 147 na RRS na ramkach ale jest bez odzewu bo ona nawet parkuje u mnie pod pracą dość często.

srebrną 147 to raczej nie ja :P i jak już coś to jechałem do Dębicy ale o 18.40 :D i nie przez obwodnicę bo silnik jeszcze był zimny to nie było po co :P i btw. jeździ 147 na RRS na ramkach ale jest bez odzewu bo ona nawet parkuje u mnie pod pracą dość często.

wiec to pewnie o tą alfę chodzi, może pożycza od kogoś a my ją stresujemy i straszymy:D :girl_wacko:

wiec to pewnie o tą alfę chodzi, może pożycza od kogoś a my ją stresujemy i straszymy:D :girl_wacko:

może, ale też ją już kilka razy pozdrawiałem i bez reakcji także śmiem twierdzić, że to pozostałość po poprzedniku :)

Pozdrawiam "kierownika" i jego nowa alfe spotkanego w rzeszowie

Wysłane z mojego GT-I5700 za pomocą Tapatalk

Ostatnia edycja:
pozdrawiam kierownika 156 widzianego pod Jubilatka w Ropczycach :) blachy chyba RRS 9a72 czy jakos tak :P

Dominiku ja to najczesciej Ciebie namierzam w Jubilatce jak jestes bez Lucyny bo wtedy jestes najwolniejszy i latwo Cie przyuwazyc:)
.Tak na marginesie mam do Ciebie pytanko.Moglbym podjechac w ktorys dzien do Ciebie??Wpialbys mnie w FESa bo mi wyskoczyl blad VDS/Hill Holder.W sumie zniknal ale nie wiem co by to moglo byc-czujnik polozenia pedalu sprzegla,przelacznik na pedale hamulca,modul VDS/HH,centralka wtryskowa.Ponoc wszystko to moze byc.Pozdrawiam

No ba ! jasne !
Kiedy Ci pasi, tyrknij wczsniej i się umówimy.

Pozdrowiska dla kierowcy białej 156 SW na rzeszowskich numerach w klubowych ramkach. Jechałem wieczorkiem chwilkę za Tobą i wpadły mi w oko również naklejki na zadku Twojej belli :) .....Lwg.

Pozdrowienia dla kierownika srebrnej 156 SW na blachach RSA.... z ramkami, który po godz.18 w piątek ustawił się koło mojej belli na parkingu pod Tesco w Rzeszowie:) Chyba celowe działanie, a nie przypadkowe:D

Amortyzatory
Powrót