Widziany / widziana

Zapytaj ja w takim razie czy znalazła wizytówkę i co zamierza z nią zrobic:crazy_pilot:

:) narazie mam ferie, ale po feriach zapytam :D Julka jezdzi rowniez jej maz :)
Pozatym ostatnio pytala mnie co to znaczy alfaholicy.org na mojej koszulce, wiec pewnie wszystko spadnie na mnie :D

Psylo, to nie bylem ja ;)

Cześć, dziś w drodze do pracy na DK4 minąłem w Kraczkowej nieopodal zjazdu na Palikówkę piękną czerwoną AR BRERA na przemyskich numerach RPxxxxx. Podczas wyprzedzania mrugnąłem awaryjnymi, ale niestety bez odzewu. Brera jechała spokojnie, a ja się śpieszyłem do pracy, więc nie miałem czasu dokładnie się Belli przyjrzeć. Zauważyłem jedynie w lusterku wstecznym przepalone lewe światło mijania.
Następnie przed rondem na Pobitnie dojechałem i w rezultacie minąłem czerwoną AR156 ze sporym skszydłem na klapie bagażnika i Łańcuckich blachach RLA xxUG - niestety Bella zostawiała 4 ślady... :(
..a później po zjeździe z ronda minąłem srebrną AR156 RZE xxxx, która zjechała na przystanek.

W sumie miło się dzień zaczął :)

Pozdrawiam,

Pelcu-rowniez pozdrawiam:),widzialem cie kilka razy na miescie i w mrowli-ta srebrna sw pod sklepem to moja.

A nie kojarze auta, w mrowli jestem rzadko, jak wioze ojca bmw do mechanika :) Pozdrawiam

A ja pozdrawiam srebrną 147mke stojącą przy langiewicza, srebrną(?) 147mke stojącą przy bohaterów ( chyba 30?) oraz mijaną dzisiaj 166tke po faceliftingu, chyba na wyzwolenia :) dziennie mijam conajmniej 5 alf na ramkach i ciężko spamietać :D

147 przy bohaterów 30 to pewnie ja;) również pozdrawiam:)
Mogłeś podejść i pomóc nosić bo akurat przeprowadzke robilem:D

Ostatnia edycja:

Widziałem sam samochód , bez ciebie :D a Ty mogłes mi pomóc pizze nieść, bo byłem w pracy !:)

Pozdro dla granatowej 147 RST widzianej wczoraj koło 15 w Leżajsku na Mickiewicza, to ktoś z forum? Bo nie zauważyłem rameczek (końcówki rejestracji też, było 2 cyfry i 2 litery ale się już nie dopatrzyłem jakie).

Pozdrowienia dla właściciela czerwonej 156TS na numerach RZE PK56, NA KLUBOWYCH RAMKACH, których ja sie jeszcze nie dorobiłem;/ , widzianej na obwodnicy Rzeszowa. :)

Czyja 147 z pomarańczowa naklejką na klapie po lewej stronie , którą widziałem dziś jak jechałem do ałszmana ;D?

To znów Cie dziś gdzieś mijałem ;) nie pamiętam gdzie, bo jeżdze po mieście 12 h dziennie w weekendy ;D

Amortyzatory
Powrót