Widziany / widziana

Widziałem dziś alfe GT na rondzie św. Jana Pawła w Rzeszowie z blachą ,,W0 Cuore", oraz na tym samym rondzie czyjąś 146tke na ramkach klubowych ;) końcówka rejestracji 46. pozdrawiam :D

kto "porzucil" na Niepodleglosci (na prawym pasie ulicy) 156 sw z urwanym zderzakiem?

87951040312856842306.jpg

26074944960874925974.jpg

81972205337671950689.jpg

Ostatnia edycja:
Pozdrowienia dla kierownika ciemnej 156 JTD upolowanej dziś pół godziny temu obok grafiki :)

Pozdrowienia dla kierowniczki 156; RZ...00C widzianej dzisiaj koło dworca PKS.
Mrugnięte i pomachane :)

Ostatnia edycja:
Pozdro dla ciemnej 156 LKR widzianej wczoraj przed południem niedaleko Zakładu Karnego w Załężu i później po południu na wiadukcie Śląskim w Rzeszowieo inna 156. Obydwa pomachane:)

pozdro dla 2 Alf widzianych dzis w okolicach Sedziszowa Mlp na DK4:
-czerwona chyba 147 rej RJA
-srebrna 159 RZ -
pomrugalem ale zero odzewu co prawda jechalem duza czerwona Scania, a ta 159 to mam nadzieje ze nie miski nowym nabytkiem :)

pozdro dla 2 Alf widzianych dzis w okolicach Sedziszowa Mlp na DK4:
-czerwona chyba 147 rej RJA
-srebrna 159 RZ -
pomrugalem ale zero odzewu co prawda jechalem duza czerwona Scania, a ta 159 to mam nadzieje ze nie miski nowym nabytkiem :)
Na podkarpaciu maja niby byc wszystkie 159 oznakowane. Chyba,że to tylko taka ściema.

Pozdrowienia dla właściciela srebrnej 156 na ramkach klubowych parkującego naprzeciwko jednostki wojskowej na 3-go Maja w Przemyślu.
Proszę o odzew kto zaś?

Pozdro dla kolegi ze zrebrnej 156 RZE... mijanej dzisiaj w Trzebownisku kolo 12.30,mrugnięte,dloń uniesiona a kolega chyba za poźno mnie dostrzegł.

Po przeczytaniu kilku stron, doszedłem do wniosku, że z lubelskiego to już nikt nikogo nie pozdrawia ;P

Ja pozdrawiałem i tutaj i na Ogólnym - Czy pozdra........... ale niestety żadnego odzewu..

Pozdrowienia dla srebrnej 156 na blachach RDE 99H9 widzianej dziś w Borówkach u Lecha tym razem bez Pawła;P Heh...:D

Pozdrowienia dla srebrnej 156 na blachach RDE 99H9 widzianej dziś w Borówkach u Lecha tym razem bez Pawła;P Heh...:D

wymiana oleju sie kazdemu zdarza :)

Maciek mam nadzieje ze podanie do dziekana juz zlozyles o godziny rektorskie na sobote :D

Po przeczytaniu kilku stron, doszedłem do wniosku, że z lubelskiego to już nikt nikogo nie pozdrawia ;P
Jestem z Podkarpacia a pracuję w Biłgoraju na Lubelszczyźnie i muszę przyznać Tobie rację. Często mijam tam alfy ale wszystko bez entuzjazmu. Kilka tazy machnąłem i mignałem swiatłami to raz pan odruchowo zapinał pas bo myślał, że stoją a innym razem gdy pomachałem to Pani stuknęła się w głowę. Raz tylko machnałem gdzie gość odmachał w samym Biłgoraju. A były to Podkarpackie tablice.

Generalnie mało jest ludzi aktywnych ludzi z Lubelskiego na tym forum

Jestem z Podkarpacia a pracuję w Biłgoraju na Lubelszczyźnie i muszę przyznać Tobie rację. Często mijam tam alfy ale wszystko bez entuzjazmu. Kilka tazy machnąłem i mignałem swiatłami to raz pan odruchowo zapinał pas bo myślał, że stoją a innym razem gdy pomachałem to Pani stuknęła się w głowę. Raz tylko machnałem gdzie gość odmachał w samym Biłgoraju. A były to Podkarpackie tablice.

Generalnie mało jest ludzi aktywnych ludzi z Lubelskiego na tym forum

Czyżbym to był ja? Często jeżdżę do Radzynia Podlaskiego przez Biłgoraj... (RP24478).

Pozdrowienia dla kierownika 156 (ciemno zielona? klubowe ramki :D) 1.8 ts, widzanej w uliczce kolo agory dzis okolo 12 w Zamosciu :) Mignołem dlugimi ale watpie zeby bylo widac :(

Ja tam zawsze macham chyba że widzę w środku kierownika który na bank nie wie o co chodzi.. :D

Jechałem za i widziałem że ktoś siedział na tylnim siedzeniu i skutecznie zaslaniał głowa lusterko, no ale w takim wypadku nastepnym razem i tak pomacham! :D

Amortyzatory
Powrót