kt0sfajny
Nowy
pozdro dla kierowcy czerwonej brery RZ mijanej wczoraj przed Radomiem
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Na podkarpaciu maja niby byc wszystkie 159 oznakowane. Chyba,że to tylko taka ściema.pozdro dla 2 Alf widzianych dzis w okolicach Sedziszowa Mlp na DK4:
-czerwona chyba 147 rej RJA
-srebrna 159 RZ -
pomrugalem ale zero odzewu co prawda jechalem duza czerwona Scania, a ta 159 to mam nadzieje ze nie miski nowym nabytkiem![]()
Bo jest lkar i tam są wszystkie pozdrowieniaPo przeczytaniu kilku stron, doszedłem do wniosku, że z lubelskiego to już nikt nikogo nie pozdrawia ;P
Pozdrowienia dla srebrnej 156 na blachach RDE 99H9 widzianej dziś w Borówkach u Lecha tym razem bez Pawła;P Heh...![]()
Jestem z Podkarpacia a pracuję w Biłgoraju na Lubelszczyźnie i muszę przyznać Tobie rację. Często mijam tam alfy ale wszystko bez entuzjazmu. Kilka tazy machnąłem i mignałem swiatłami to raz pan odruchowo zapinał pas bo myślał, że stoją a innym razem gdy pomachałem to Pani stuknęła się w głowę. Raz tylko machnałem gdzie gość odmachał w samym Biłgoraju. A były to Podkarpackie tablice.Po przeczytaniu kilku stron, doszedłem do wniosku, że z lubelskiego to już nikt nikogo nie pozdrawia ;P
Jestem z Podkarpacia a pracuję w Biłgoraju na Lubelszczyźnie i muszę przyznać Tobie rację. Często mijam tam alfy ale wszystko bez entuzjazmu. Kilka tazy machnąłem i mignałem swiatłami to raz pan odruchowo zapinał pas bo myślał, że stoją a innym razem gdy pomachałem to Pani stuknęła się w głowę. Raz tylko machnałem gdzie gość odmachał w samym Biłgoraju. A były to Podkarpackie tablice.
Generalnie mało jest ludzi aktywnych ludzi z Lubelskiego na tym forum